| NebunieLaSecunda a întrebat:

As dori sa aflu de la antrenori,eventual cei care fac sala de mult timp daca sunt pe aici, de ce cresc deloc in zona pieptului.
Date despre mine:Am 22 ani fac sala de jumate de an,brate,spate,umeri si picioare mari,singura grupa care na crescut deloc e pieptul,astept raspunsurile dvs, multumesc!

Răspuns Câştigător
| FitMonkey a răspuns:

Probabil nu iti anternezi pieptul corect
un antrenament pentru piept ar trebui sa dureze maxim 40 min! cu 3-4 exercitii din unghiuri diferite 4serii/exercitiu, 8-10repetari/serie +alimentatie, odihna si toate cele. bafta

| NebunieLaSecunda explică (pentru FitMonkey):

Multumesc,am facut si asa, e foarte bine ceea ce zici dar nu a dat roade (la mine), acum incerc diferite metode ca sunt atatea

21 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Probabil nu folosesti greutati suficient de mari. Pieptul este o grupa puternica, si trebuie stimulata bine. Gaseste o greutate cu care sa nu poti sa faci mai mult de 8 repetari. A 9a repetare NU TREBUIE sa o poti face.

| NebunieLaSecunda explică (pentru Nickname1890):

Eu mai stiam o alta idee, cum ca trebuie sa folosesti o greutate mai mica, cu care sa poti forma conexiunea muschi-creier...sunt atatea pe internetul asta ca nu stiu ce sa mai cred, am sa incerc si metoda ta, multumesc mult!

| Nickname1890 a răspuns (pentru NebunieLaSecunda):

OR fi mai multe metode, pentru mine a dat rezultate metoda cu greutati mari, nu vreau sa spun ca nu poti pune masa si cu greutati mai mici, dar ai nevoie de un antrenament extrem de greu si lung ca sa poti sa cresti in masa folosind greutati mici.

| NebunieLaSecunda explică (pentru Nickname1890):

Stiu asta, si apreciez f mult ca m-ai ajutat cu sfaturile tale, imi sunt de prisos, am sa reiau iar antrenamentul cu greutati mari executat cu forme diferite ca pana acum, multumesc mult!

| robertpaul a răspuns:

Iti sugerez sa faci flotari, dar lente adica inspiri-expiri la fiecare flotare.Fa serii pana nu mai poti, cu pauza de 1 minut intre serii.Ai rabdare, ca si pectoralii se dezvolta, dar nu asa cum dorim de mult si de repede.Cand vei ajunge sa faci cel putin 1000 de flotari pe zi si nu ti-au crescut pectorali, chiar ca ai pieptul mic.

| NebunieLaSecunda explică (pentru robertpaul):

Multumesc de raspuns, am incercat si cu flotari, degeaba...am incercat si metoda pre-obosirii,si greutati mici si mai multe repetari, si invers, aproape toate metodele, nu au mai ramas multe, dar o sa-i dau de capat! Multumesc

| robertpaul a răspuns (pentru NebunieLaSecunda):

Poate ai facut vreun sport inainte si celelalte grupe de muschi sau dezvoltat intre timp mai mult decat pectoralii. Oricum daca esti inalt sa fii sigur ca muschii sunt mult mai lungi, decat cand ai avea sub 1, 75m. Faci 1000 de flotari lente pe zi? sau flotarile le faci iute, adica in viteza? tot ceea ce faci in viteza nu-ti creste muschiul indeajuns, ca si cand ai face orice miscare lenta. Miscari lente-masa mai mare, miscari rapide mai multa definitie-fibra. happy

| FitMonkey a răspuns (pentru robertpaul):

1000 de flotari pe zi? e o prostie
flotarile sunt o pierdere de vreme
pieptul e grupa mare, se lucreaza o singura data pe saptamana. in niciun caz zilnic

| NebunieLaSecunda explică (pentru robertpaul):

Pai am 1, 85 sau mai mult in inaltime,am segmentele mai lungi,pun greu dar se vede frumos fiind inalt,eu sunt deficitar la piept datorita spatelui,umerilor si tricepsilor,fac piept,si am febra la spatelaughing ma ajuta mult prea mult sa fac,am incercat sa trag umerii inapoi,am incercat toate metodele, mai am cateva, flotari am facut si din alea dar m-am lasat de ele deoarece flotarile sunt un exercitiu de pompare, si s-ar putea sa raman cu pomparea si atat, am sa incerc acum doar exercitii de baza

| robertpaul a răspuns (pentru FitMonkey):

1440 de minute are o zi, corect. daca ai calcula logic, ar trebui sa faca o singura flotare pe minut sa ajunga la 1440 de flotari, gandind doar., intr- zi.Pectoralii se lucreaza de cel putin 2 ori pe saptamana. Dupa ce vei intra in ritm, cu 1000 de flotari zilnice, asta sa-ti si placa s-o faci, vei realiza ca e doar un fleac.Cauta pe net puscariasul care face 2000 de flotari pe zi si spune-mi apoi, daca se poate sau nu.Totul sta in depasirea limitelor.Omul a dat funda, asa ca nu are rost sa mai dezbatem problema.bye

| FitMonkey a răspuns (pentru robertpaul):

In primul rand nu am raspuns pentru funda ci pentru a il ajuta
si te contrazic in continuare flotarile stau mult prea departe de exemplu de inpinsul din culcat cu bara. M-ai inteles gresit, nu am spus ca e imposibil sa faci 1000 de flotari pe zi am spus ca sunt inutile pentru cresterea in masa musculara. Si repet pieptul se lucreaza o singura data pe saptamana! respect happy

| Robi1444 a răspuns:

Coae te plangi si abia faci de jumate de an sala?
Cand o sa faci 2 3 ani sala atunci sa vii cu probleme de astea.

| FitMonkey a răspuns (pentru Robi1444):

Daca dupa 6 luni nu a crescut deloc e problema. sau tu crezi ca in primul an nu te dezvolti deloc si dupa 2-3 ani cum zici tu, dintr-una te faci mare?

| NebunieLaSecunda explică (pentru Robi1444):

Robi,*** sa-i zici lu tactu ca nu ne tragem de sireturi, tu esti un idiot, am bratul egal cu capul tau, cand am zis ca am bratele spatele si celelalte grupe mari, nu am zis doar de dragul de a zice. Abtine-te!

| NebunieLaSecunda explică (pentru FitMonkey):

Da-i pace, in 6 luni m-am dezvoltat extrem de mult,+ ca nu am mentionat ca am mai facut si anul trecut inca jumate de an,am un spate foarte dezvoltat, la fel fiind si umerii si bratele, si daca n-ar fi de ajuns, si picioarele, singura grupa ramasa tare in urma fiind pieptul

| Robi1444 a răspuns (pentru NebunieLaSecunda):

Ca daca ce? AHAHA, auzi pretenash ia du-te si plimba ursu'

| NebunieLaSecunda explică:

Mie mi se pare o prostie cu funda asta, dar tot analizand aceasta problema pe diferite topicuri "funda:X?" am zis sa o dau, nici nu stiu macar ce semnifica funda aia, ma rog...trecem peste, flotarile sunt bune si ele dar si sala si flotari...supra-antrenament si nu mai cresti,si inca ceva,impinsul nu se compara cu flotarile,flotarile le faci cu propria greutate,iar impinsul poti pune mult mai mult, nu is adeptul flotarilor, am facut cand eram mic, si am pieptul, mai varza decat daca il lasam sa creasca normal.Depinde de om, flotarile is bune daca le faci ca si incalzire, nu ca exercitiu de baza.in fine.Multumesc mult tuturor, vad cum ii dau de capat sunt sigur ca am sa reusesc

| GiGoLoEuRoPeAn a răspuns:

Mai reformuleaza intrebarea sau inca nai trecut de clasa 0 chiar daca ai 6 luni conditia sa te dexvolti este sa dai tot ce poti ata am de zis

| NebunieLaSecunda explică (pentru GiGoLoEuRoPeAn):

Clasa 0, esti si tu baiet

| FitMonkey a răspuns (pentru GiGoLoEuRoPeAn):

Ce e de neinteles la intrebare? dar tu ce clasa ai terminat? "nai" "dexvolti"
si ce sfat prostesc "sa dai tot ce poti" crezi ca chestia asta consta doar in "sa dai tot ce poti"? da, conteaza foarte mult motivatia. dar nu doar.