Disclaimer: A se folosi doar partea interioară a ușii sau, în cazul în care se folosește partea exterioară, a se verifica de mai multe ori că aceasta este bine închisă.
E important de precizat că știu eu pe cineva care pe la 6-7 ani și-a luat mare trântă pe spate că ușa nu era bine închisă și s-a deschis când s-a sprijinit de ea îți dai seama că e nașpețică senzația dacă își amintește și acum la douăzeci și ceva de ani...persoana respectivă, nu eu, evident
Păi tocmai aia era ideea dar mi-ai dat planul peste cap. Voiam să-l fac să pupe podeaua cu ceafa
Am patit
Fa muschi la maini
pentru ca daca nu ai muschi la maini nu ai in ce sa stai
ba chiar iti poti rupe ceva
Exerseaza statul in maini rezemat de perete.Eu doar cu ajutorul acestui exercitiu am reusit si nu am cine stie ce muschi la maini
Zici greșit. Conform aceluiași raționament, dacă ai un bebe și vrei să-l înveți să meargă, îi legi greutăți de picioare ca să-și antreneze mușchii când se mișcă în pătuț, îi faci o mini-presă militară și îl înveți să lucreze la ea, etc
E chestiune de echilibru, trebuie să-ți formezi o nouă deprindere motrică, n-are treabă cu forța. Găsești mai mulți copii care știu să stea în mâini decât powerlifteri și totuși forța e de partea celor din urmă
sanea123456789101112 întreabă:
LeeMaya întreabă:
Georgestaff08 întreabă: