| Mariosabin a întrebat:

Bună seara, ce exerciții pot face pentru a sta în mâini sau ce sfaturi îmi puteți da?

8 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Să stai în mâini cu sprijin pe usă sau perete drept antrenament.

| AnastasiaK a răspuns (pentru siriusblack98):

Disclaimer: A se folosi doar partea interioară a ușii sau, în cazul în care se folosește partea exterioară, a se verifica de mai multe ori că aceasta este bine închisă.

E important de precizat că știu eu pe cineva care pe la 6-7 ani și-a luat mare trântă pe spate că ușa nu era bine închisă și s-a deschis când s-a sprijinit de ea laughing îți dai seama că e nașpețică senzația dacă își amintește și acum la douăzeci și ceva de ani...persoana respectivă, nu eu, evident big grin

| siriusblack98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Păi tocmai aia era ideea dar mi-ai dat planul peste cap. Voiam să-l fac să pupe podeaua cu ceafa

| raMLesS a răspuns (pentru AnastasiaK):

Am patit laughing

| zilog a răspuns:

Fa muschi la maini
pentru ca daca nu ai muschi la maini nu ai in ce sa stai
ba chiar iti poti rupe ceva

| al0o0o0 a răspuns:

Exerseaza statul in maini rezemat de perete.Eu doar cu ajutorul acestui exercitiu am reusit si nu am cine stie ce muschi la maini

| Februar30 a răspuns:

Eu as zice ca ajuta sa-ti intaresti muschii bratelor si centura abdominala.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Februar30):

Zici greșit. Conform aceluiași raționament, dacă ai un bebe și vrei să-l înveți să meargă, îi legi greutăți de picioare ca să-și antreneze mușchii când se mișcă în pătuț, îi faci o mini-presă militară și îl înveți să lucreze la ea, etc

E chestiune de echilibru, trebuie să-ți formezi o nouă deprindere motrică, n-are treabă cu forța. Găsești mai mulți copii care știu să stea în mâini decât powerlifteri și totuși forța e de partea celor din urmă happy