| ihunter27 a întrebat:

Buna seara, detin un buget de 2100 de lei si as vrea sa ma ajutati sa imi aleg o bicicleta cu un raport pret/calitate bun, sa fie si de drum lung, dar si urcat si coborat asa un fel de echilibru perfect.
Am gasit una la intersport cu frane pe discuri hidraulice, schimbatoare shram, furca rock shox, cadru aluminiu la 2000 de lei si mi se pare un pret bun insa vreau sa investesc in ceva bun. Cateva pareri? Dau funda raspunsului celui mai convingator si de ajutor.

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu da banii pe biciclete, poti face altceva cu acei bani, poate nu ai unde folosii bicicleta sau te plictisesti repede de ea, si daca o sa vrei sa o vinzi numai i ei aceiasi bani cu care o cumperi, cel mai bine investeste banii in lucruri utile, tu faci cum vrei dar eu ti am dat un sfat.

| ihunter27 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mi am cumparat laptop si tot ce am nevoie, chiar as investi intr o bicicleta pentru ca imi place sa fac sport si mai ales sa ma dezvolt in partea inferioara a corpului si nu cunosc aproape nimic din domeniul bicicletelor. are logica ce zici dar chiar ma pasioneaza, am mers odata 110 km cu bicicleta intr o zi si a fost cea mai frumoasa experienta din viata eu zic ca merita. Si ca sa stii renunt la un Apple watch ca sa imi iau bicla deci cred ca e o afacere buna laughing

| KillaNoFilla a răspuns:

Http://www.emag.ro/......D7NNR7BBM/

Emag au un pret mai bun.
Iti sugerez sa-ti schimbi cauciucurile sa fie fara crampoane si daca vrei sa urci doar le desunfli putin altfel poate o sa-ti fie inervant zuruitul crampoanelor pe asfalt la drum lung si o sa mergi mai greu.