Buna Marrie_Anne_1978 eu iti vb din proprie expreienta, daca iei proteine fara sa faci prea mult efort cu timpul aceste proteine se depun pe la soluri, e.t.c. eu acum nu mai iau proteine si fac doar exercitii izometrice acasa.
Deci depinde ce urmaresti, daca vrei sa te ingrasi da, poti lua proteine in functie de cate kg ai, si faci si ceva efort pe acasa, niste genuflexiuni, flotari, tractiuni.
Iar daca vrei sa ai un corp de invidiat adica cu patratele, fara solduri prea groase, atunci sa renunti la gfx8, poti sa te alimentezi natural, deci faci exercitii izometrice pentru abdomen stand in pozitia briceag (eu am ajuns sa stau 2'30 min) flotare, stand in pozitia flotare, macar 20 de sec. pana ajungi la un min. eu am ajuns la 1 min. pentru picioare stai in semiflexie, cat poti, poti sa faci tractiuni la bara pentr spate. si toate aceste exercitii le imbini cu alegatul.am vazut ca gfx8 asta contine fibre,e.t.c. fibrele le poti consuma din prune, nuci,alune,banane, ananas (dar nu compot)proteina o poti asigura din piept de pui, ficat de porc, albusul de la oua, branza, vitaminele din fructe si legume.
Marie Anne este o Proteina cu 85% Proteina Pura si 15% Carbohidrati Daca nu Faci Sala Te Slabeste Ati Trebuie Carbohidrati daca vrei cateva KG IN PLUS SUCCES! Gen Proteina cu 80 % Carbohidrati ca XXL PRO DE LA www.nutritech.ro sau o Proteina de la Pro nutrition cu carbo peste 50% spor la KG :)).
Esti Proasta Marie mai bine faci Trotuarul decat sa imi dai mie CA NU E BUN RASPUNSUL MEU PFF PROASTO
Cipi1212 întreabă: