GFX-ul este un gainer, te ajuta sa iei in greutate. Poti incerca un concentrat proteic care are doar proteine si foarte putini carbo, proteina din zer.
GFX-ul este o proteina de tip gainer din cate stiu eu. De ce nu ti-ai luat o proteine din zer peste un 80% daca chiar nu vrei sa pui si grasime. Si luai odata dupe antrenament. Pote ca te consta putin mai mult dar nici rezultatele nu cred ca intarziau sa apara cu o alimentatie potrivita.
Mai bine arunca proteinele acelea cel mai bine e sa iei proteinele din alimente
Este ok daca termin cutia asta si dupa iau ceva cu concentratie proteica mai mare? Mai am 1kil jumate din asta.Ce propuneti sa iau?
Daca GFX8 e proteina de ce crezi tu ca astea ar face sa pui grasime pe tine?
Iar daca nu vrei sa te ingrasi mananca foarte putini carbohidrati, nu manca prea multa paine si nu prajii cu ulei de floarea soarelui sau daca da cu foarte putin dar eu recomand fiert.
Proteina se poate transforma si in carbohidrat(energie) daca nu ai destula, depinde cate de intens e antrenamentul.
Daca vrei sa fii definit atunci iti recomand sa procedezi asa:
mananca cat mai putini carbohidratii si cat mai multa proteina si sa nu lucrezi cu greutatii mari.
In primul rand multumesc pentru raspuns.Gfx are pe langa aportul mare de proteina si multi carbohidtati (din aceasta cauza imi este teama de sa iau de 2 ori pe zi).In aceasta perioada lucrez cu greutati mai mari pentru a pune ceva masa musculara.
Cipi1212 întreabă: