Buna faza cu zaharul, dupa ce maninci 3 linguriti de zahar zici ca ai alergat degeaba. Eu tot fac sport (acasa), alerg o data la 2 zile, si prma saptamana am avut mai des febra, dupa asta tot vei avea dar trece repede (2-3 ore)
Dupa ce ai alergat, iti recomand sa iei, ori o aspirina, ori sa mananci putina ciocolata. Metoda asta a mers de fiecare data la mine, mai mult, am prevenit si carceii.
Nu știam nimic din ce mi-ați zis voi.
Știam altceva. Să bei vreo 3-4 căni de ceai, să stai cu picioarele în apă fierbinte(am pus un pumn de sare), și cam atât.
Vă mulțumesc tuturor.
Am votat la toți cu folositor, deoarece nu pot da la toată lumea fundă.
Noapte bună.
Febra musculara, inseamna acumularea acidului lactic in in muschi, deci nu exista leac.
Nu ai ce face decat dupa, adica dupa ce ai facut febra sa continui sa faci sport si o sa-ti treaca mai repede.
Da, si eu am folosit acelasi remediu: o lingurita de zahar! Acidul lactic se formeaza prin descompunerea glucozei in doua molecule de acid lactic, asa ca un supliment de zahar(glucoza) ajuta...
Nu exista nici un fel de leac pentru febra musculara, trebuie sa faci efort daca vrei sa scapi de ea.
Până la urmă am urmat rețeta mea, și totul e ok. chiar și azi am mers cu rolele 15 km... și nu am avut deloc febră musculară. Sper să nu am mâine.
Ia 3-4 linguri de zahar, eu ieri am jucat 6 ore de fotbal, am mancat 3 linguri de zahar, si iti va trece.