anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara TPU!

Pe data de 19.dec implinesc 15 ani, si as vrea ca la anul, sper, sa ma inscriu la un club de fotbal.
Nelamurirea mea este:
UNDE AS PUTEA GASI UN CLUB DE FOTBAL IN ONESTI(pentru ca eu sunt dintr-un sat la distanta de 30km de el, si sa fac naveta, sa nu ma duc de ex: BC)
Si inca o intrebare ar fi:
SUNT PREA IN VARSTA SA MA INSCRIU?

FUNDA pentru raspunsul care ma ajuta.

Răspuns Câştigător
| RobytzaXxL a răspuns:

Nu esit prea invarsta.te-ai putea duce in BC pentru probe si sa stai acolo in internat.pentru ca daca vrei a te ti de fotbal ar trebui sa faci si sacrifici.succes. funda?

| TopCom360 a răspuns (pentru RobytzaXxL):

Dar in onesti nu stii niciun fel de club de asta? Am auzit pe un prieten ca sa duc la onesti cu 25lei pe luna, si facea orice fel de probe anul trecut, dar acum s-a mutat de 2 luni si n-am mai putut lua legatura cu el.

| RobytzaXxL a răspuns (pentru TopCom360):

Aha.nu stiu ce sa zic.Dar e mai bine daca ai merge in BC pentru ca acolo este alta situatie faci antrenamente mai buna si acolo poti fi vezut mai repede de scouteri

| RobytzaXxL a răspuns (pentru TopCom360):

Aha...pai nu prea stiu ce sa zic.Dar ar fi mai bine daca te-ai putea duce in BC acolo sunt alte conditi si antrenamentele sunt mai bune, acolo poti fi vazut si mai bine de scouteri, dar asta e doar alegerea ta.

4 răspunsuri:
| AlexanderR a răspuns:

In onesti sunt 2 cluburi de fotbal, FCM Onesti si CSS Onesti. ambele sunt cluburi serioase. Cat despre varsta, daca ai talent si muncesti poti ajunge in scurt timp o speranta! happy