Salut. Poti pur si simplu sa faci un colac din sarma ghimpata legat cu o sfoara buna si rezistenta si sa incepi sa arunci cu ea in lac si sa tragi afara automat buruienile se vor agata de sarma
Precizez ca acel colac de sarma ghimpata sa fie nici prea mare nici prea mic. Asa sa il poti tine in mana si sa il arunci in apa. Dai 4 5 spire de sarma ghimpata una peste alta. Cred ca ai inteles tu
Ancora mare pe lanseta?
Banuiesc ca a ras cineva cu lacrimi de naivitatea ta, daca nici nu ti-ai dat seama ca intr-o lanseta nu poti sa agati o ancora mare.
Este ca si cum ai incerca sa pui un elefant pe o bicicleta si apoi sa-i arunci in apa, ca sa-ti prinda alge.
Curatarea lacului se poate face manual, cand lacul are apa putina si este mic, adunand cu mana sau cu o galeata, lopata, grebla... mizeria de pe fund.
In situatia in care lacul este mare, este nevoie de excavator!
Tu raspunzi doar ca sa te afli in treaba din câte vad. Decat sa vorbesti prostii mai bine taci
Daca nu esti capabil sa dai un raspuns userului care a pus intrebarea, esti invitat sa te abtii si sa mergi mai departe, fara a intra in polemici cu alti useri!
Habar nu ai despre ce vorbești eu ma refeream sa-i pun un plumb la capătul firului și apoi o ancoră mare după plumb pe firul principal al lansetei dacă nu ești pescar și vorbești prostii pe aici nu te baga, vad ca ai întrat pe întrebarea mea pentru a face mișto
Pentru cunostintele tale de pescar, ar trebui sa stii ca, la capatul firului pui carligul, nu ancora!
Ancora este aia care se arunca din vapor, cand se ancoreaza vapoarele in port!
Mai invata teremenii si nu te mai contrazice daca nu ai cunostintele necesare.
Am pescuit destul la viata mea, asa ca, stiu bine ce se pune in lanseta si cu ce se ancoreaza un vapor, fiind 2 lucruri diferite, de greutati incomparabile.
Simplu,nu ai nevoie de nici un tractor de nimic,practic tu nu faci nimic,face altcineva in locul tau asta.
Cauta specii de peste care manainca buruieni de lac,o sa intreb eu pe cineva care a facut asa,sa zica ce specii de peste a pus acolo.
Lacul respectiv nu era f mare, ma refer ca suprafata, plus de asta seceta din ultimii ani, a scazut nivelu apei, asa ca au crescut f multe ierburi in apa, deci plante de apa ce is alea.Sa dus omu,nu stiu exact unde, oricum nu este vorba de RO, dar nu conteaza, deci s-a dus i-au dat aia ceva peste, puiet si i-a pus in acel lac.Acum apa este curata, nu mai vezi urma de buruieni in apa
Eu nu am stiut, dar intimplator am fost linga acel lac si am taiat ceva iarba cu trimeru, ala cu fir si o parte din iarba zbura in apa.La un mom dat ieseau pesti si pur si simplu mancau iarba aia zic wow cei asta? Am intrebat si asa am aflat, pestii aia se facuse ditai pestii, omu respectiv a pus puiet, acum erau dealde 30-40 cm lungime , asta ce zic eu asa aproximativ, in fata mea ieseau si mancau iarba ce cadea in lac, ce eu o taiam.
Nici eu nu as fi stiut, poate nu as fi crezut daca mair fi spus cineva.Cauta si tu, intreaba pe cei care se pricep ce pesti sunt aia.Cand am ocazia o sa intreb pe respepctivu, sper sa stie cum se numesc acei pesti.Numa ce am fost acolo zilele astea, dar abia acum am citit intrebarea aici.
-Ctenopharyngodon idella -asa se numeste pestele ala care maninca ierburi de lac, stuf, papura alge etc, maninca tot ce creste iarburi in apa Oamenii il numesc Crap Chinezesc, dar de fapt se numeste Amur, asta asa ca idee. Oamenii il mai numesc si cosas tocmai pentru ca coseste tot ce misca ca buruiana in apa.
Am intrebat pe persoana de care am scris la intrebarea ta.Deci citeste inainte despre pestele asta, gasesti informatii destule pe net, apoi faci cum vrei.Bafta
Andrei16263829 întreabă: