Inscrie-o la basket si inot, aceste 2 sporturi ajuta in special la cresterea in inaltime
Dansurile sunt mai bune ca orice sport, nu doar ca te inalta, te si dezvolta Si te poti gandi ca unii oamenii de dezvolta mai tarziu, nu neaparat deloc.
Si partea urata,poate avea tiroida daca este si mica si slabuta, eu cred ca isi revine, ii tin pumnii
Du-o la doctor si daca spune ca nu are nimic sa faca basket, hamball, volley etc.Sa mearga pe varfuri.
Daca are sa urmeze un tratament.
Pai inotul este cea mai buna initiativa! O so ajute si in viata de zi cu zi dar o va si inalta! Si bascketul, dar e cam pentru baieti.Si totusi e prea mica nu ajunge sa dea la cos! Deci inotul este frumos!
Pai daca e scunda nu prea are ce sa faca. Chiar daca face un sport acesta nu o inalta decat maxim 5 cm. Ar fi bine sa consultati un doctor!
Baschet, tenis, handball, inot. Astea supune toti muschii la efort, iar baschetul te inalta de mama-mama. Te pup!
Esti fata si ai 1, 85? nu serios...
Ideea este sa o dati la inot si sa nu mai insistati pe chestia asta in fiecare zi ca o distrugeti psihic
Poate sa faca Handbal, Basket.Nu te panica, eu am o colega care are 11 ani si are 1-34.Trebuie sa faca sport.
Ar putea sa faca volei.iar masuratul nu e o idee foarte buna.
Du-o la doctor. Poate avea vreo problema, sa nu mai secrete hipofiza (sau tiroida, nu mai stiu sigur) destui hormoni de crestere.
Poate face volei
O sa se inalte imediat
Dar ar putea sa nu pentru ca poate seamana cu vreun membru al familiei ca este mai scund
Eu am in clasa o fata mai mare de ani decat mine dar imi ajunge la piept si am 1.55; d
Salut,pentru a se inalta sora ta poate sa faca inot, care este un sport foarte bun sau daca ii place baschet.Eu am facut inot, dar acum fac tenis de camp de performanta si am 1, 80 la 13 ani