| mydarkestdays a întrebat:

spuneti-mi si mie cum pot sa slabesc, in special la abdomen. ce exercitii sa fac ca sa imi "scada burta"?

6 răspunsuri:
| michelia a răspuns:

Sint multe exercitii care se pot face si acasa, dupa model, sa zicem.
Urmareste pe youtube " Sport cu Florentina", cum ar fi linkul asta pentru abdomene( dar mai sint si altele):
http://www.youtube.com/watch?v=sXxXfWYNKgs

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alearga si incearca programul Abs workout de pe Youtube.

| AnYyCrZ a răspuns:

Abdomenewinking

| talibanu112 a răspuns:

Eu cand ma duceam la nationalele de box trebuia sa slabesc intro sap cel putin 5 kg si antrenori imi puneau pe burta un sac din ala menanjer negru mare si luam 2 plovare si o geaca si un fes in cap si alergam cel putin 6 km dimineaza si seara si intro sap de la 58 am facut 49 mancam nu mai orez deci incearca cu sacu menanjer ca slabesti

| PolitehnicaTimisoara a răspuns:

Abdomenele nu ajuta la slabire ajuta doar la tonifierea muschilor trebuie sa faci cardio adica sa alergi mers pe bicicleta coarda dansat chiar si trebuie sa eviti grasiimile adica lipidele trebuie consumate cu mare atentie

| Gordi79 a răspuns:

Abdomene, hidratarea este obligatorie si ar fi bine daca ai avea un regim bazat pe fructe si fibre (cereale, musli cu iaurt si miere in loc de micul dejun) si cina sa nu fie mai tarziu de ora 18:00. Plus daca ai auzit de Zumba.