anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna spuneti-mi va rog ce benefici ai daca mergi la sala?
Am auzit ca ati ingroasa vocea e adevarat cumva?
Am vazut un documentar cu niste femeii care fregventau des sala de fitness.
Pot merge orice verste de oameni?

7 răspunsuri:
| DiannaDia a răspuns:

Nicidecum nu iti ingroasa vocea. Ai alte beneficii. Iti tonifiezi corpul, vei fi mai sanatos si vei arata bine.

| zHeArTz a răspuns:

Faci muschi
Este sanatos
Ti se schimba capacitatea de gandire
Si in final o sa arati mai bine

| ԂǮϞiŚ a răspuns:

Exista beneficii destule :
- Tonifierea corpului
- Mentinerea in forma a acestuia
- Dezvoltarea musculaturii
Dar desigur exista si niste contra indicatii impotriva varstei. Este adevarata povestea cu incetarea cresterii.(Asta numai daca te duci sa ridici de greutati.)

| anonim_4396 explică (pentru ԂǮϞiŚ):

Mai zi-mi de contraindicatiile referitoare la crestere.
Adica daca te fortezi sau ridici greutati peste masura cat ar trebui sau?
Sau daca tragi in fiecare zi de ele?

| Prince_Pyckolo_1992 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca esti in perioada de crestere, exista riscul sa nu mai cresti, daca doresti sa faci sala pentru forta trebuie sa tragi cu greutati mari si putine repetari, daca vrei pentru masa muscula greutati mici si multe repetari, trebuie sa fi foarte atent si la pozitia corpului cand faci exercitile deoarece de exemplu cand faci spate daca nu ai o pozitie corecta iti poate afecta coloana, nu trebuie sa tragi din spate trebuie sa lucreze muschiul corpul ramane nemiscat doar muschiul lucreaza, de 3 ori pe saptamana e suficient, trebuie pauza intre grupele de muschi care le lucrezi deoarece acesta trebuie sa se relaxeze sa poata sa creasca

| Prince_Pyckolo_1992 a răspuns:

- o viata sanatoasa
- un corp frumos
- incredere in sine
- cunosti noi oameni
- Eu am facut sala sa recomanda mersul la sala, ai doar de castigat, te dezvolta frumos si nu cred ca sportul are varsta, il practici la ori ce varsta

| AdyTM a răspuns:

Sala = sport. Sportul = sanatate! Nu iti ingroasa nici o voce, cine ti-a mai spus si prostia asta. Cine poate sa mearga merge, varsta nu iti sta in cale.