Asta e adevarul... mai bine strangi niste bani si mergi la sala. Mai tai din diverse alte placeri si gata. 100 - 150 RON pe luna nu e chiar o avere. Iar dupa ceva timp mai ales daca ai talent poti sa-i explici instructorului care e situatia si poate iti mai face un discount.
Da. Eu nu imi permit sa merg la sala...
Inteleg... dar ideea e urmatoarea: ce incerci sa realizezi? Care este scopul final al practicarii acasa?
Obtinerea unor abilitati optime de lupte cu sau fara arme...
Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu vei obtine asta in veci exersand acasa cateva lovituri in gol. Abilitatea de lupta si de a face fata eficient intr-o situatie reala o obtii in sala dupa cativa ani de antrenamente. Antrenament cu partener, sparring etc.
Parerea mea ca ce vrei tu sa faci acasa e pierdere de vreme, mai bine iesi in parc la alergare face bine la conditia fizica.
Hmm...nasol.
mersi oricum
Adevarul e ca eu nu prea am parte de astfel de placeri pe care sa le tai obtinand astfel bani in plus.
Mersi inca odata.
Asta e adevarul... mai bine strangi niste bani si mergi la sala. Mai tai din diverse alte placeri si gata. 100 - 150 RON pe luna nu e chiar o avere. Iar dupa ceva timp mai ales daca ai talent poti sa-i explici instructorului care e situatia si poate iti mai face un discount.
De unul singur cred ca ai putea sa inveti taekwondo sau box, sint o multime de tutoriale pe youtube despre tot felul de kick-uri si lovituri din taekwondo, insa red ca cel mai bine e sa-ti montezi un sac de box acasa si sa-l lovesti cit iti pofteste inima
anonim_4396 întreabă: