| darialmscm a întrebat:

Buna,stiu ca e o intrebare des auzita, dar eu vreau sa slabesc pana in februarie pentru ca sunt clasa a opta si am 70 de kg iar eu vreau sa intru la liceul militar.
Ma fortez din greu sa scot un timp cat mai bun la antrenametele pentru probe si obosesc.
De multe ori nici nu vreau sa mananc crezand ca ma ingras.
Au mai intrat fete slabute la lm? Si spuneti-mi un program sau ceva sa slabesc.

6 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Reteta care a functionat excelent la mine este urmatoarea: mancat ordonat (deficit caloric), ceai verde, foarte mult sport. Daca te tii de astea 3, e greu sa nu slabesti.

| Violleta2022 a răspuns:

Sport, doar foarte mult sport in cazul tau, ca ai nevoie si sa fii fit, ca sa poti face fata probelor sportive.

| romeo78 a răspuns:

Singurul răspuns îl primiți de la Liceul Militar! Iar, în legătură cu exercițiile fizice mergeți la o sală de sport și vă antrenați cu un antrenor, profesionist!

| ruddy a răspuns:

Daca vrei sa slebesti trebuie sa ai girja ce mananci, incearca carne alba/ peste/oua /orez/cartofi la cuptor/lapte/ branza/cascaval/ - din aceste iti ei o gama mare de proteine pentru forta si energia necesara, daca vei reduce prea mult din mancare avand scopul sa slabesti repede, cel mai probabil o sa te simti din ce in mai obosit, stresat, etc. Daca te intereseaza iti pot da mai multe informati

| darialmscm explică:

Plinute''