Mai faci acasa pana miercuri. Poate vei avea sanse. Desi timpul este cam scurt.
Exercitii sunt multe, dar nici mama exercitiului nu te ajuta cu cateva zile inainte
E clară treaba atunci poate daca repet incontinuu până mâine dimineață imi ies si mie minim 5...
"proba e miercurea viitoare) include 15-20 de flotări, iar eu de abia dacă pot face un sfert dintr o flotare...Ce pot face"
intr-o săptămână nu faci nimic decât să te pregătești psihic că fizic ți-ar trebui așa, la vreo șase luni pe puțin
Incearca sa faci stand in genunchi, e mult mai usor asa si iti dezvolti putin musculatura sa poti poti face si normale dupa. Dar intr-o saptamana mi-e greu sa cred ca faci 10 de la aproape una. Succes oricum
Aș vrea eu...a zis ca e o probă simpla, 15-20 de flotări, 50 de genoflexiuni si 25 de abdomene. daca nu fac flotarile atunci va trebui să fac aproximativ dublul abdomenelor ori vreo 10 15 genoflexiuni in plus...macar abdomenele le pot face mai bine la fel si genoflexiunile cu toate că ultima dată când am făcut 35 de genoflexiuni nu am mai mers câteva săptămâni cu abdomenul nu prea am probleme.
Si cum te descurci acum ai evoluat?
Mă dor mâinile de mor încă nu am reusit dar evoluez.
Pai fa flotari, fa azi, maine, poimaine, pana la proba respectiva.
Baga 20 flotari pe zi, iar daca ti se par grele, fa-le din genunchi.
Nu te lua dupa astia de prin comentarii care in loc sa te ajute te demoralizeaza.Fi atenta urmeaza pasii astia si sigur pana dimineata reusesti sa faci flotari:
1. Du-te la perete si pune-te in picioare in pozitie de flotare, adica fa flotare pe perete.Si incepe usor sa zicem ca reusesti sa faci 2, ok ia-ti pauza 2-3 minute si apoi incearca sa faci 3 flotari si tot asa pana ajungi la 20.
2. Dupa ce reusesti sa faci pe perete pune-te in pozitie de flotare pe pat. Picioarele pe podea si mainile pe capu patului si fa acelasi lucru ca mai sus faci cu cate una in plus sau cu cate poti pana ajungi la 20.
3. Dupa asta pune-te jos in genunghi si apuca-te sa faci flotari in genunchi pana faci 20.
4. Dupa ce reusesti asta fa flotari normale pana reusesti 20.
Sfat: gandeste-te la o frustrare mare de a ta ca te apuca o nebunie de aia si te ambitionezi tare si le faci.
Am incercat absolut tot ce zici, cele de jos din genunchi sau cele normale nu mi au iesit, alea cu patul mi au iesit perfect chiar foarte bine le am făcut...numai ca dupa a 12 a flotare a început să mi curgă sânge din nas...si sa mi iasa lacrimi forțat..mai bine nu mai fac flotări, si fac ceva mai multe abdomene ori genoflexiuni (asta cuprinde proba, flotări (10-15)abdomene 25 si genoflexiuni 50, nu credeam ca i asa greu să faci sport
Pai sa nu te fortezi.Fi atenta joaca-te altfel cu exercitiile astea.Deci spui ca sunt 20 de flotari, 50 de geno si 25 de abdomene ok. Daca le poti inversa si sa faci mai multe din alta parte fa asa.In loc de 20 de flotari muta alea 10 la abdomene si baga 35 de abdomene si restul 10 baga-le la geno si o sa ai 60 de geno.Si asa nu mai ai nicio flotare.