Fa mult sport, multe exerciti si mananca ardei iute pentru ca iti arde grasimile din stomac si inbunatateste circulatia sangelui
Fa mai mult sport si nu va trebui sa tii dieta speciala. evita fast food, mancarile grase, dulciurile, prajelile.
Greutatea ideala calculata dupa formula lui Lorentz
Rezultat: 50 kg
Greutatea ideala calculata dupa formula lui Lorentz modificata
Rezultat: 48 kg
Greutatea ideala calculata in functie de IMC (Indice Masa Corporala)
Rezultat:
greutatea minima acceptabila: 42 kg
greutatea ideala: 49 kg
greutatea maxima acceptabila: 56 kg
Greutatea ideala calculata dupa formula lui Creff
Rezultat: 46 kg
Greutatea ideala calculata ca medie a celor 4 formule
Media intre greutatea ideala calculata cu 4 dintre cele mai adesea utilizate formule (Formula lui Lorentz, Formula lui Lorentz modificata, Formula lui Creff si Formula de calcul a greutatii ideale in functie de Indicele de Masa Corporala dupa standardele propuse de Organizatia Mondiala a Sanatatii
GREUTATEA IDEALA calculata pentru dvs este: 48 kg
GREUTATEA SANATOASA:
Exclusiv din punct de vedere al sanatatii si confortului fizic si folosind tabelul valorilor Indicelui de Masa Corporala agreeat de organizatia mondiala a sanatatii, greutatea fara riscuri pentru sanatate in cazul dvs nu trebuie sa fie mai mica de 42 kg sau sa depaseasca 56 kg
Ar trebui sa slabesti doar 2 kilograme. Incearca sa faci mai multa miscare sa joci fotbal sa alergi mai mult si incearca sa renunti la dulciuri
Nu vreau sa te jignesc...dar esti mai gras si decat maicamea! Si are 42. Ti-as recomanda sa nu mai mananci grasim mancari slabute...Ca esti gras la 11 ANIIIIIIIIIIII!
Buna aveam aceiasi ani eu nu mai stiu ce inatimea cred ca 1 m45cm si am 31 kg fa si tu calculul si afla.
Pai la varsta ta nu e normal sa ai 50 kg, si nici un metru jumate'.Ca sa slabesti, trebuie sa dormi, sa faci sport si sa mananci sanatos.Plz, da-mi funda!