| Mihaita23 a întrebat:

Sunt baiat si am 11 ani jumatate si am 50 kg si un metru jumate. Ar mai trebui sa slabesc asa-i? Cum sa slabesc?

Răspuns Câştigător
| Burzea a răspuns:

Fa mult sport, multe exerciti si mananca ardei iute pentru ca iti arde grasimile din stomac si inbunatateste circulatia sangelui

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Fa mai mult sport si nu va trebui sa tii dieta speciala. evita fast food, mancarile grase, dulciurile, prajelile.

| enecosmin a răspuns:

Greutatea ideala calculata dupa formula lui Lorentz

Rezultat: 50 kg
Greutatea ideala calculata dupa formula lui Lorentz modificata

Rezultat: 48 kg
Greutatea ideala calculata in functie de IMC (Indice Masa Corporala)

Rezultat:
greutatea minima acceptabila: 42 kg
greutatea ideala: 49 kg
greutatea maxima acceptabila: 56 kg
Greutatea ideala calculata dupa formula lui Creff

Rezultat: 46 kg
Greutatea ideala calculata ca medie a celor 4 formule

Media intre greutatea ideala calculata cu 4 dintre cele mai adesea utilizate formule (Formula lui Lorentz, Formula lui Lorentz modificata, Formula lui Creff si Formula de calcul a greutatii ideale in functie de Indicele de Masa Corporala dupa standardele propuse de Organizatia Mondiala a Sanatatii

GREUTATEA IDEALA calculata pentru dvs este: 48 kg

GREUTATEA SANATOASA:
Exclusiv din punct de vedere al sanatatii si confortului fizic si folosind tabelul valorilor Indicelui de Masa Corporala agreeat de organizatia mondiala a sanatatii, greutatea fara riscuri pentru sanatate in cazul dvs nu trebuie sa fie mai mica de 42 kg sau sa depaseasca 56 kg
Ar trebui sa slabesti doar 2 kilograme. Incearca sa faci mai multa miscare sa joci fotbal sa alergi mai mult si incearca sa renunti la dulciuri

| Felicitari a răspuns:

Ramai asa.mai inaltate

| dianaandra1467 a răspuns:

Nu vreau sa te jignesc...dar esti mai gras si decat maicamea! Si are 42. Ti-as recomanda sa nu mai mananci grasim mancari slabute...Ca esti gras la 11 ANIIIIIIIIIIII!

| Orkroc a răspuns:

Buna aveam aceiasi ani eu nu mai stiu ce inatimea cred ca 1 m45cm si am 31 kg fa si tu calculul si afla.

| Tweety_6396 a răspuns:

Pai la varsta ta nu e normal sa ai 50 kg, si nici un metru jumate'.Ca sa slabesti, trebuie sa dormi, sa faci sport si sa mananci sanatos.Plz, da-mi funda!