O sa ai mari prb -pilozitate din exces si totusi esti barabt ce conteaza pana la urma -pe picioare!
Singurul sport in care as aproba epilarea parului de pe, picioare ar fi Culturismul, unde ai ce arata : gambe, coapse etc. Si acolo, doar in pragul concursurilor.
Daca nu te pregatesti de vreun concurs de culturism, atunci lasa dracu Bigu` si cauta-ti alte ocupatii.
Esti baiat, stai linistit ca nu te omoara nimeni daca ai par pe picioare. Sau te incomodeaza cand te imbraci in rochie? Pff. Porti si tocuri?
Si eu sunt baiat si sunt Kickboxer, adica amandoi suntem sportivi.Eu imi pun mainile in cap cand vad baieti cu iritatii pe picioare din cauza epilatului.Esti baiat frate....asta e doar parerea mea si probabil a inca 300 de oameni de la mine din sala.
- Eu sunt curioasa care va mai fii diferenta dintre barbati si femei peste 2-3 ani? Ca voi aveti oua si noi nu? Ca de epilat se expileaza toti mai multi de pensat la fel!
Faci cum vrei. Si voi astia, daca tipu` vrea sa se epileze sa o faca. Adica asta inseamna ca tine la fizicul lui si sincer, e mai urat sa vezi pe cineva cu droaia de par pe picioare decat epilat.
anonim_4396 întreabă:
tzaka27dec întreabă: