| dragonballz a întrebat:

Buna sunt distrus.Nustiu ce sa mai fac cu emotiile cu teama.Pt ca merg la karate kykoushin si in decembrie este campionatul national si stiu cu cine o sa pic.cu unu Rosu Razvan, care m-a batut de douo ori, cu unu mare de aproape doi metri, inca unul cam la fel, si mai multi foarte buni dar nu am luptat cu ei pana acum decat cu rosu razvan. si in decembrie ce o sa fac o sa iau loc 4 ce fac. nu pot sa imi stapanesc emotiile nu imi e frica de durere ca stiu ca nu ma omoara dar ma gandesc ca ala e mai agresiv si ca nu o sa pot face nimic imi e teama ca cad cu unu mai mare sau de la alta categorie sau ca e mai greu ca mine cu cateva kg nu stiu cum sa explic nu stiu daca m-ati inteles si chiar daca ma antrenez astea douo luni tot nu cred ca am sanse pentru ca-i cunosc destul de bine pe baieti si nu cred ca am sanse a da si eu judec omul dupe cum arate de ex:daca vad unu mai bine facut mai agresiv dupe fata gata sunt terminat imi zic in gandul meu si daca iau loc1 o sa devin campion national imi doresc foarte tare sa castig deci va rog daca poate sa ma ajute cineva fac orice. niste trucuri cum sa scap de teama de emotii plizz fac orice dau funda orice sunt disperat. uitati id meu daca poate sa ma ajute cineva. trucuri cum sa scap de teama de emotii (id meu) (tulica_claudiu). plizz

4 răspunsuri:
| B0gDan3l a răspuns:

Omule...totul conteaza numai de tine.Te poti antrena cu un prieten care e mai bun ca tine ca sa scapi de emotii sau gandeste pozitivhappy...ti-am zis:totul conteaza de tine

| ForeverWarrior a răspuns:

Antreneazate foarte intens, daca ai ajuns pana la nationale nu poti zice ca esti un incepator.De fiecare data cand te antrenezi da tot ce poti si imagineazati cand te antrenezi cu un prieten ca el e razvan si da tot ce poti sal invingi.El se gandeste ca daca tea batut de 2 ori te bate si a 3 oara, prefate mai slab pregatit decat esti si cand prinzi momentu il termini. Sper ca ti-am fost de ajutor, mi-ar place sa fiu in locul tau sa concurez la campionatul national

| saku970 a răspuns:

Buna!
Bine stiu ca sunt fata dar si eu fac Karate (Shotokan. ceva mai diferit ) ...doamne cate nu am patit,mi-am spart buza de nenumarate ori mi-am umflat fata am ramas schioapa,stiu ca este greu,si mie mi-e frica de multe ori dar totusi intru in ring si dau tot ce pot, pierd si castig, eu sunt centura portocalie si nu am luptat in viata mea cu o alta centura portocalie sau mai inferioara mereu pic pe categorie cu centuri albastre si maro.mda stiu n-am deloc noroc si cand le vad cum se lupta ma iau fiori de imi vine sa fac pe mine laughing dar Sensei este in spate si ma incurajeaza ma ajuta sau daca nu este el sunt colegi mei de la club deci poti sa iti dasesti siguranta si incredere in cei de langa tine,in cele din urma cand vezi ca un coleg de-al tau a luat aur atunci iti doresti si tu si prinzi incredere, deci continua sa te antrenezi si da tot ce poti cand ajungi acolo si in nici un caz sa nu intri in ring (tatami la noi la shotokan laughing ) cu frica intra cu curaj zii in gand "o sa castig, pot s-o fac! "!

| saku970 a răspuns:

@aligator Oricine poate merge la Nationale...eu mereu am mers...