| Ioana0000 a întrebat:

Sunt fată, am 16 şi câteva kg în minushee hee.
Vara aş vrea să mă îngreaş măcar 3-4 kg, dar, aş fi vrut şi să fac sport. Mă gândeam să merg la sală, pentru a-mi tonifia musculatura, însă mi-e teamă ca acest lucru să nu-mi "saboteze" cura de îngrăşare.
Am citit că mersul la sală, s-ar putea chiar să încurajeze luarea în greutate daca lucrez cât şi cum trebuie şi dacă mai adaug 1000 de calorii.
Ce părere aveţibatting eyelashes?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AlexMrs a răspuns:

Mergi la sala, consuma alimente bogate in proteine! Dupa fiecare sedinta de sala mananca o banana, dupa ceva la gratar din pui! SI incet incet va fi bine!

| laur22 a răspuns:

Ca sa te ingrasi du-te in fiecare seara la McDonald's si ia-ti cate 3 meniuri... sa vezi ce te ingrasi toata vara, de o sa vrei sa slabestilaughing funda?

| Bibibibo a răspuns:

Daca vrei sa faci sport doamne e foarte binelove struck ai grija doar la ce mananci, de exemplu consuma foarte multe fructe si legume in combinatie cu soprtul sunt uaulove struck si pentru ingrasat..nu prea stiu si eu sunt un pic cam slabuta dar asta e, asta e corpul meu...e ceva genetic nici parintii mei nu au fost grasi,, poate ca as dori si eu sa mai pun cateva kg pe mine dar laughing eu zic sa mananci supe multe pentru ca sunt foarte sanatoase, lactate si oua, si poate pentru ingrasat cateva spachete cu sos din cate am auzit sunt bune pentru a pune cateva calorii in plus! oricum succes:*