| IrinaDc55 a întrebat:

Buna. Sunt fata, am 19 ani si vreau sa ma apuc de sala saptamana viitoare si am o mica dilema. As vrea sa imi iau un fel de acoperitoare sa imi pun pe sfarcuri ca sa nu mi se vada prin bustiera in sala.
Mai e cineva care foloseste acoperitoare pentru bustiera? Cat de inconfortabile sunt in timpurile exercitiilor?
Credeti ca s-ar uita ciudat celelalte fete in vestiar cand imi dau bustiera jos sa vada ca am sfarcurile acoperite?

16 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Faci dintr-un material mai gros doua chestii rotunde usor conice, care sa le pui pe sini dupa ce ti-ai pus bustiera. Cind o vei da jos, ele vor iesi cu bustiera. Bustiera fiind elastica, nu se vor misca din loc cit timp faci exercitiile. Marimea lor, pentru ca sa nu se vada ca sunt sub bustiera, o determini prin incercare, le faci intii mai mari, sa acopere partea din fata a sinilor, si, daca realizezi ca nu e bine, tai cate putin din ele, pana ajungi al forma ideala.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nevoie sa-ti acoperi nimic daca ai bustiera sau sutien special pentru sport.
In orice caz, in vestiar sunteti numai fete, deci nu va fi nici una atat de interesata sa vada ce-ti bagi tu in sutien.

Eu de cate ori m-am dus la sala nu s-a uitat nici una intentionat la sanii sau curul meu, din bun simt fiecare isi vede de treaba ei, chiar daca intri la dus si iesi cu prosopul pe tine, apoi ramai in pielea goala sa te imbraci.

| cristi202 a răspuns (pentru Violleta2022):

Si daca sunt si baieti/barbati pe acolo?

| Violleta2022 a răspuns (pentru cristi202):

Si daca sunt ce?
Nu cerzi ca este problema si rusinea lor sa se holbeze la o fetita?
Acolo te duci sa luicrezi pentru tine nu sa te uiti la pasarica sau sani fetelor.

E adevarat ce zici tu, dar asta e perspectiva feminina.
Baietii care merg la sala, se uita la corpul fetelor, mai ales pentru ca un corp lucrat, stim bine ca arata bine. Faptul ca pot vedea ceva, e un bonus pe linga efortul ce il depun acolo. Asta e perspectiva masculina. Trebuie sa recunosc ca atunci cand mergeam si eu la sala, mai trageam si eu cu ochiul din cand in cand la cele trei-patru frumuseti ce mai treceau pe acolo. Si eu sunt tipul de om foarte serios. Desigur insa ca, dupa cum spui, nu e corect ce faceam sau fac baietii la sala. Dar, se intampla.

Atunci este problema baietilor, nu a fetei, ca ea nu vine goala la sala, cu cu bustiera si tricou.
Voi ce faceti, va puneti carcasa la puta sa nu se vada prin pantalnul scurt?
Este acelasi lucru! Bunul simt dicteaza...sa nu te holbezi la altii.

Nu am zis ca nu e problema baietilor! happy
Dar fata trebuie sa aiba grija sa se fereasca de privile lor.
De aceea intrebarea e cit se poate de pertinenta.
Un om matur si educat gindeste ca tine. Bunul simt dicteaza. Dar nu toti sunt ca tine. Cei mai multi, nu se holbeaza, dar o privire tot mai trag pe ascuns.

Nu are de ce fata sa se fereasca fata, ca nu a furat nimic si nu are de ce sa-i fie rusine.
baietii ar trebui sa fie rusinati si sa nu se holbeze unde nu este traeba lor, iar cei cu bun simt te asigur ca isi vor vedea de munca lor nu de pasarica fetelor sau sanii lor.

happy
De ce nu vrei sa pricepi ca baietii oricum se uita. Cu rusine, fara rusine, ei se uita.
Asta e, esti dama, nu cred ca ai cum sa intelegi. Femeile sunt cu atingerile, barbatii cu privirile.
happy

Si atunci pentru ce fata sa se rusineze, ca un nesimtit se holbeaza oricum la ea?

Nu trebuie ea sa se rusineze. Dar trebuie sa acopere ce e de acoperit ca baietii sa nu vada.

Tu tot nu intelegi, odata ce poarta bustiera si tricou este deja acoperit!

Voi ce faceti, va puneti chiloti de tabla sa nu se mai vada cucul cand se scoala?

laughing laughing laughing
Stiu cum e cu bustiera si tricou. Sotia mea poarta bustiera si tricou pe acasa. Daca ai pieptul mai dezvoltat, se vede si prin. Uneori ma provoaca si asa... happy

Din fericire, noua ni se intampla arareori cand suntem pe afara. De acea nu avem nevoie de tabla in acest sens. happy

| relian a răspuns:

Te duci la sala, nu ai ce facelaughing mai bun este sa alergi pe afara nu dai nici bani, si iesi mai cistigat.
La sala te duci vara c ind este f cald afara, atunci da sa zic alergi la aia daca au aser conditionat.
Acu e f bine sa alergi pe afara.Referitor la ce spui ca ti se vad sfircurile, lasale asa se vada happy daca are ce sa se vada de ce sa le ascunzi, alte femei fac ce pot sa isi arate ce au, tu deja vrei sa ascunzi si fata de alte femei laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Claudiu22200 a răspuns:

Oameni, vin la sala sa se antreneze nu sa se uite la diferite, părți intime ale corpului feminin