Draga mea,de ce o fata ar vrea sa practice un sport "agresiv",chiar nu inteleg? Poti sa practici,halterele,boxul,aruncarea ciocanului s-au alt sport mai dur.Dar de ce sa nu faci un sport care te poate dezvolta frumos? Inotul,baschetul,voleiul,tenisul,atletismul,chiar si tragerea cu arcul(cu toate ca acesta nu este un sport agresiv!). Sunt atatea sporturi pe care o fetita de varsta ta,ar putea sa le practice(doar esti o fata cool,nu?), asa ca, vezi acolo unde locuiesti, ce se poate invata sub indrumarea unui antrenor.
Daca ar trebui sa-ti indic toate sporturile ce le poti practica, mi-e teama ca-mi pierd prea mult timp.
Eu zic sa mergi la Palatul Copiilor din localitatea ta si gaseti un sport care ti se potriveste.
La cluburile sportive gasesti mai greu ceva.Nu stiu cum te-ai simti tu sa faci un sport unde sunt mai mult baieti.
Incearca boxul, lupte, karate...
Ce zici de ciclsim extrem, catarari in locuri amenajate sau ceva pentru interior ar fi tenisul de masa(ping-pong) care nu-i neaparat un sport de baieti.
As recomanda karate.Eu vreau sa fac gimnastica acrobatica, iar la karate inveti si asa ceva o mica parte.Cred ca ar fi cool sa poti sa te aperi si sa poti sa te si dai peste cap