| MrFunky2 a întrebat:

Sunt gras, iar azi vreau sa merg la sală. Problrma e că nu vreau să mă gândesc că s-ar putea ca persoanele de acolo sa se unite la mine cat alerg, și asta m-ar deranja.
.m-ar jena.Cum sa scap de gândul ăsta?

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu unu recomand daca esti gras urmatoarele
o dieta cu mai multa carne care sa tina de foame si mersul pe jos, daca esti gras du-te in fiecare zi pe jos 3 ore si vei vedea diferenta atat fizica cat si starea de spirit va fi una mai buna, nu e necesar sa mergi la sala repet restrictie calorica si mersul pe jos apoi acasa poti baga cardio 20 de minute nebune, asa la sala te vei plictisi si vei baga shorma in tine de nervi, plus ca daca te si simti jenat clar vei renunta rapid, mersul pe jos este foarte sanatos

Răspuns utilizator avertizat
| Bondarel99 a răspuns:

Ce treaba au persoanele alea cu tine? Tocmai de asta s-a inventat sala, ca sa existe un loc ferit, discret unde oamenii pot sa se mențină in forma sau sa piardă din greutate. E absurd sa te simți jenat.

| NoOne18 a răspuns:

Oricine are voie la sala, si daca esti gras si vrei sa scapi de grasime pentru o viata mai sanatoasa ar trebui sa te respecte, prost sa fii sa razi de cineva care vrea sa isi faca un bine pentru el

| NoOne18 a răspuns:

N-ar trebui sa iti fie jena, multe persoana cu aceeasi problema merg acolo, de asta s-a inventat sala

| SLexuS a răspuns:

In primul rand nu te-ai jena și dacă fi tare.Nu trebuie sa ai impresie proasta despre tine.Așa este în viața crezi ca viața este ușoară mai sunt și persoane din astea deci nu le baga inseama fiecare cum la născut dumnezeu

| Arimoshi a răspuns:

Şi ei fac sala, nu au de ce sa se uite la tine.
Ei lucreaza la aparatele lor iar tu la al tau.

| dragoseul a răspuns:

Gandeste-te ca la sala se duc si alte perdoane ca tine, nu au de ce sa rada altii de tine.

| Maria56544 a răspuns:

Cel mai mult conteaza parerea ta nu a celorlalti! Tu mergi la sala pentru a slabi. Eu zic sa ai mai multa incredere in tine si sa nu iti pese de parerile celorlalti. Fiecare om este UNIC si special in felul sau.