| Hrom_Emilia_1998 a întrebat:

Sunt in clasa a 7-a, media 10 pana acum. Din clasa a3-a pana intr-a5-a am facut schi, iar atunci cand zăpadă nu era, alergam. Eu spun ca inca am ceva forta, dar la maini nu foarte multa, la picioare da. M-am cam ingrasat, am 58 de kg, dar 1, 70 m. Eu as vrea sa dau la liceul militar, dar imi e frica deoarece puține fete intra. Vreau un program de antrenament si pareri daca o sa am sanse >:
Fundawinking

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Si eu am fost militar. Daca vrei sa faci gimnastica sa stii ca nu-i asa grav. Daca este adevarat ce scrii (ca ai facut sport si ca ai 58 de Kg. la 1, 70) este foarte bine. Nu esti grasa. Poti sa faci 1-2 ore zilnic de pregatire dar mai important este sa ai pregatire scolara. La probele sportive eu cred ca vei face fata. Uite aici cateva explicatii: http://www.cantemircml.ro/admiterea-in-colegiu/
Acestea sunt la fel la orice liceu nu numai la cantemir. Sa ai multa incredere in tine si sa-ti repeti mereu ca vei reusi. Eu cand am dat admitere am fost 12 pe loc. Curaj. Gimnastica pentru o ora este cam asa:
5 minute exercitii de incalzire
50 minute exercitii pentru toti muschii inclusiv alergare 1 Km.
3-5 exercitii de relaxare.
Uite ceva pentru muschi:
https://www.youtube.com/watch?v=hl_f5c2nLOo
Iti doresc succes si sa stii ca-ti tin pumnii. Sunt de o varsta cu bunicii tai dar pentru faptul ca ai curaj sa mergi la armata deja mi-ai devenit draga ca o nepotica adevarata. Succes! Te astept cu vesti bune. Vezi ca trebuie urgentate inscrierile.

4 răspunsuri:
| Ashley0 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa mergi la militar. happy
Esti frumoasa, ai inaltimea potrivita, greutatea aproape buna.
Insa din cate am aflat e foarte strict. Dar daca te pasioneaza, acolo sa mergi. Nu stiu nimic de program, mai asteapta raspunsuri, colega! Bye, Tuchi. :*

| Hrom_Emilia_1998 explică:

Mulțumesc mult! happy

| JohnnyBi a răspuns:

Aha, cum zici tu. ia programul de admitere din anii trecuti si vezi daca faci fata la examen, daca nu, exersezi. care e problema?

| Hrom_Emilia_1998 explică:

Mersi Ashlexandro laughing si eu tot la fel te sfatuiesc