| тecнιннιlα a întrebat:

Sunt incepatoare la sala si nu stiu ce exercitii sa fac. Am 1.63 si aprox. 65 kg. Vreau in primul rand sa slabesc si din cate stiu sa fac doar alergat/bicicleta+abdomen nu e suficient. Puteti sa-mi dati un program de exercitii pe 5/6 zile? Am cautat pe internet si nu stiu care sunt bune. Mersi ^_^.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| nugasescusernameliber a răspuns:

Iti recomand antrenamentul HIIT, High Intensity Interval Training sau, pe româneşte, antrenamentul pe intervale de intensitate. Acesta este un sistem de antrenament uşor de implementat, care nu consumă prea mult timp şi care îţi oferă rezultate vizibile în cel mai scurt timp posibil.
HIIT nu impune un raport standard între efort şi recuperare, dar eu îţi recomand să începi cu un raport de 1/3, ceea ce înseamnă că pentru orice interval de timp în care faci efort ai nevoie de 3 ori mai multă recuperare.
Un exemplu concret ar fi un circuit format din 5 sprinturi de 20 de secunde, cu o pauză de 60 de secunde între ele.

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Iti recomand sa urmezi doua sporturi care iti va ajuta sa-ti dezvolti mult mai frumos feminitatea: inotul + tenisul. Este suficient de 1-2 ori saptamanal, cate 2-3 ore ocazional, dar iti vei putea forma corpul mult mai frumos si armonios! Iar costul este compatibil cu cel de la sala.

| THeodor_Horia_2000_JfrQ a răspuns (pentru Bula):

Nu recomand inotul la fete! Lateste si dezvolta muschii spatelui! Este intr-adevar un sport frumos, dar nu pentru fete!

| Bula a răspuns (pentru THeodor_Horia_2000_JfrQ):

Da, si inclusiv dezvolta plamanii si pieptul.
Cine vrea sa ramana subtirica, sa nu faca inot, se va scufunda mai repede... big grin

| peperonies a răspuns:

Daca vrei sa slabesti nu mai bea altceva in afara de apa si nu mai manca nimic facut cu zahar, faina, orez sau cartofi. sportul e optional dar nu obligatoriu asa ca fa ce iti place tie.

| Shammal a răspuns:

Iti recomand sa te uiti pe site-ul www.antrenorulmeupersonal.ro ( http://antrenorulmeupersonal.ro/forme-feminine-incepe-aici/ ), o sa gasesti o multime de informatii.

| kiri11 a răspuns:

In cazul in care doar cu sportul nu poti slabi, iti recomand sa citesti mai multe informatii despre produsul Catch Me Patch Me, de obicei doar cu sportul este greu sa slabesti daca nu ai o dieta si un ajutor, supliment sau un produs pentru slabit. Eu am slabit cu suplimentul green coffe de exemplu, insa acest produs nu mai este fabricat, dar plasturii de mai sus sunt oferiti de aceeasi firma happy