| emilia101 a întrebat:

sunt o fata cu probleme in greutate si merg la sala cu inca 2 prietene
Antrenorul ne da uneori antrenamente cardio si nu sunt in stare sa le termin complet, in timp ce prietenele mele da
Eu vin la sala de 1 saptamana abia, si ele sunt slabe, eu am de dat jos vreo 20 kg sa fiu ca ele.
Intrebarea e, o sa reusesc sa le fac si eu complet? aspectul fizic ma ingreuneaza si de asta nu pot face tot?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cu timpul iti vei creste rezistenta fizica si da, vei putea sa termini antrenamentele ca si ele. Daca mananci inainte de sala, cam cu vreo ora jumatate, sau bei multa apa inainte, e posibil sa te ingreuneze si sa obosessti mai repede.

andreia67
| andreia67 a răspuns:

Perseverenta e cheia succcesului. Cu timpul, pe masura ce vei slabi si vei fi mai antrenata vei reusi sa le faci si tu. Doar sa nu renunti pana atunci.

| DovleacTurbat a răspuns:

Tine doar de tine, cand ti-e mai greu atunci ridica fruntea sus si continua. O mare greseala este sa te compari cu altii, esti diferita, suntem diferiti NU te compara cu nimeni. Bafta.

| nugasescusernameliber a răspuns:

Nici sportivii de performanta nu au ajuns la performanta peste noapte, ci cu antrenamente grele si sacrificii.
Nu ai conditie fizica, nu e nici o problema, se face in timp! Bravo fiindca incerci si ai ambitie. Azi faci 20 minute, maine 25 si tot asa, nu trebuie sa tragi de tine pana vomiti. Sportul e o placere, nu un chin.
Iar kilogramele vor disparea cu timpul si-ti va fi tot mai usor sa te misti lejer.

| tudorhit a răspuns:

Nu se invarte totul in jurul antrenamentul. Dieta e mult mai importanta. Daca o sa tii un regim bun si faci sport o sa reusesti.