Da, sunt cursuri speciale, și îți dau un sfat, pentru a te menține la fundul apei trebuie eliminat tot oxigenul din plămâni înainte să te scufunzi, însă totuși ești cam micuț, ai grijă să nu faci vreo nefăcută și stai cuminte până mai crești
Amc te bate biologia, dar vrei să spui "oxigen" în loc de "aer" că îți sună mai inteligent.
Presupunând că nu faci fotosinteză, scopul tău e să aduci oxigen în organism și să scoți dioxid de carbon. Că mai iese și oxigen e partea a doua.
Apoi, prin expirație iese AER, care e un cumul de gaze, printre care și oxigen, nu le scoți tu separat.
Și în ultimul rând, exceptând atunci când mori înecat, nu iese tot aerul afară indiferent cât încerci tu.
P.S. Da, există cursuri de scuba diving. Iar înotul sub apă se poate învăța la simple cursuri de înot.
Ți-a cerut cineva părerea? Toți deștepții lu' peste sunt pe site ul asta. Am văzut ce răspunsuri dați de obicei la întrebări, sunteți cam recalcitranta doamna dragă, pun pariu că aveți 50 de ani, sunteți singura cu 3 câini și făceați asta doar pentru a căuta validare.
Dacă vrei, putem să materializăm pariul ăsta, stabilim un câștig atractiv, apoi vedem cum facem să-l primesc
Ai nimerit la fel de bine cum ai nimerit cu biologia...adică n-ai nicio treabă cu nimic.
Nu sunt deloc recalcitrantă, doar fac mișto și lipseșe respectul (în cazul în care dau de proști opinioniști, cum sunt destui pe aici). Și îmi cam permit să fac asta pentru că eu, spre deosebire de tine, vorbesc numai în cunoștință de cauză, doar pe domeniul pe care sunt specializată, iar unde nu știu tac și în niciun caz nu mă arunc să folosesc termeni pe care nu-i cunosc.
Latet edit: ca să vezi o diferență clară între tine și mine, poți să compari răspunsurile câștigătoare pe care le am eu și răspunsul tău câștigător (nu mă interesează neapărat numărul, ci doar calitatea, că tu în răspunsul ăla nu ai dat nicio informație).