Pana acuma am invatat ca este bine sa-ti asculti parintii doar in anumite momente (sfaturi precum: nu te apuca de fumat, nu te apuca de baut, etc. sunt foarte bune), dar cand vine vorba de un hobby sau ceva ce iti doresti cu adevarat trebuie sa faci cum crezi tu ca e mai bine, nu cum iti spun parintii. Si eu am avut skateboard, m-am dat de la 12 ani pana la 15 ani(am invatat destule trikuri+sa ma dau pe rampe) si nu mi-am rupt mana, cel mai grav lucru pe care l-am patit a fost cand m-am julit pe brat si pe picioare ( o singura data in 3 ani de zile), restul cazaturi inofensive. O fata cu skateboard va fi in centrul atentiei, mai ales daca in orasul de unde esti tu sunt mai multi skateboarderi. Eu m-am lasat de skateboard si m-am apucat de role din cauza ca la mine in orasi erau 10%-Skateboarderi, 30%-bikeri, 60%-cu rolele. Incearca sa le explici parintilor tai ca tie asta iti place, iar in cazul in care nu inteleg cumpara-ti skateboardul si mergi cu el acasa (nu or sa mai aiba ce zice; eu unul asa am facut, iar cand au vazut ca sunt incapatanat, m-au lasat; si nu am patit nimic rau )
1)cred ca asa voi face si eu
2)te-au certat? pentru ca mie nu imi place cand ma cearta
Stii, in viata am invatat un lucru. oricat de mult mi-am dorit un lucru, parintii mi l-au luat doar sa imi demonstreze ca ma insel daca merg peste vorba lor, si sa zic ca in 85% din situatii, cand faceam ceva ce ei ma sfatuiau sa nu fac, regretam acel lucru facut. parintii tai au trait o viata, tu nu. nu o lua un nume de rau, dar au dreptate. incearca sa-ti redirectionezi hobby-urile spre ceva ce ai tai sa fie de acord (desi nu o sa fie ce iubesti cel mai mult, incercand vei gasi o poarta spre o lume in care amandoua partile, si tu, si ai tai, sunteti de acord si va face placere sa faceti un lucru).
Daca stai intr-o zona de munte ar trebui sa fie de acord cu asta.Ei nu prea inteleg ce anume iti place tie.Te vad ca pe o fata(domnisoara).Va trebui sa ii convingi ca asta iti place si asta vrei.Succes!
Nu conteaza daca esti fata sau baiat. Conteaza sa iti placa ceea ce faci. Viata este plina de pericole, asa ce mai conteaa daca practici o activitate care iti place sau ai vreun hobby "mai diferit pentru o fata"? Ai dreptul la recreere, iar felul in care tu faci asta nu ar trebuie sa fie judecat de nimeni.
Eu cred ca baietii chiar ar fi uimiti sa vada o fata pe skateboard, si ai fi mereu in centrul atentie. Daca ai si prieteni pintre ei te-ar putea ajuta si sa te invete.
Fa ceea ce simti tu si discuta deschis cu parintii tai.
Te pup :*
Pai 1. Vorbeste cu ei. Tatalui spune-i ca vei avea grija, ca te plimbi doar in fata blocului/casei si ca oricum nu te poate proteja mereu, e viata ta.Cat despre mama ta... daca mi ar zice mami asa ceva cred ca mi as lua skatebord si i as da cu el in cap, sincer. Urasc sa mi se spuna,, esti fata, trebuie sa iti iei haine'' un ****. Spune i ca...si ce daca esti fata? Care e difeeenta? Ai 2 maini, 2 picioare, cap..etc.deci.Spune-i ca nu vrei haine, ca nu conteaza cum arati, ca o fata imbracata bine si frumoasa, daca nu are alta pasiune decat sa fie in centru atentiei, e de fapt un **** fara rost in viata. Spune i ca toti avem nevoie de un hobby si tie chiar iti place asta siii daca nu ii convine sa iti faca operatie sa devi baiat ca asa poate te lasa(scuze ironia da ma enerveaza persoanele care fac diferente d'astea.
2. Daca nu i convingi, i-ati pe ascuns si tine-l la vreun prieten /prietena..eu am vrut sa imi iau pistol)
anonim_4396 întreabă:
NighTy întreabă: