| calinom a întrebat:

Aceasta intrebare se adreseaza cunoscatorilor in tenis. Recent am ajuns in posesia unei rachete de tenis de camp Rossignol F 280 Graphite si a unei rachete de tenis de camp Rossignol Quantum Kevlar Wide Body ( nu stiu sigur daca acesta este modelul corect, dar, asta scrie pe racheta ). Ambele sunt modele originale, am si husa pentru ele. Cred ( din ce am citit pe internet ), ca primul model a fost facut prin 1989, iar al doilea nu am gasit mai nici o informatie despre el. Intrebarea mea este urmatoarea si este ADRESATA DOAR CUNOSCATORILOR : cam cu ce pret s-ar vinde fiecare IN STARE NOUA? ( tinand cont ca am citit pe net ca sunt rachete de colectie, modelul Rossignol F 200 Graphite fiind folosit si de fostul nr. 1 mondial Mats Wilander ). Pe e-bay am gasit modelul Rossignol F 280 cu 166 dolari, dar second-hand, iar un pret pentru al doilea model nu am gasit. Funda si astept cu mare interes raspunsurile voastre!

P.S. :Am gasit un singur site despre racheta Rossignol Quantum Kevlar ( http://www.stringforum.net/board/showthread.php?t=1535 ), unde este mentionat ca racheta Rossingnol Quantum Kevlar se mai numeste si Rossignol Diva 110.

VA MULTUMESC ANTICIPAT!