| mimimumu a întrebat:

Acum cateva zile m-am apucat de sport (acasa). Am facut exercitii pentru brate,abdomen,solduri si fese. Cand ma uit in oglindă observ ca am un sold mai evidențiat, mai lucrat (cel drept) si altul mai plat. Am continuat sa fac exercitii dar mai mult pentru cel stâng si tot asa este.Stiti cumva ce sa fac sa fie ambii egali? Sa ma duc la medic,sa intreb un antrenor? Multumesc, si astept raspunsurile voastre!

3 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

Buna! Dupa doar cateva zile de antrenament nu apar rezultate vizibile. Diferenta pe care o observi tu cel mai probabil exista si inainte de a te apuca de exercitiile pe care le faci in prezent, iar daca nu, in niciun caz nu este rezultatul unei dezvoltari inegale a musculaturii. Pe deasupra, nu exista exercitiu exclusiv pentru sold. Exercitiile "pentru solduri" includ de obicei muschii fesieri si adductori. Deci, cu atat mai mult, daca era din cauza antrenamentului, observai diferente la nivelul acestora. Probabil cel mai indicat ar fi sa discuti cu un medic din moment ce in mod clar problema aceasta nu poate avea legatura cu exercitiile despre care ai spus. O zi frumoasa!

| Xaya a răspuns:

Incearca sa bati partea aia ca o bucata de carne ce este! Glumesc, nu face asta te rog o_o. Continua sa lucrezi doar, nu cred ca diferenta este chiar atat de deranjanta, si mai presus de toate e temporara

| Alphahkbg a răspuns:

Incearca sa faci exercitile doar pe partea stanga