| Swetlly122 a întrebat:

Am 1, 60 și 55 de kg.
Faza este că vreau să merg la sala dar am niste întrebări legate de exerciții cum ar fi: cate repetări trebuie sa fac la un aparat și timpul de pauză după fiecare serie de repetare, ce pot manca, am voie sa lucrez tot corpul intr-o singura zi sau de exemplu daca azi fac pentru piept și brațe nu mai am voie in ziua respectiva fiindcă le fac degeaba? Ofer funda. Mulțumesc

Răspuns Câştigător
| Pasmagiu_Claudiu_1985 a răspuns:

La aparate trebuie sa faci maxim 4 seri si 2-3 minute pauza, dupa sala poti sa manânci un baton fitness ori cereale (dar fara ciocolata), nu poti sa lucrezi tot corpul intr-o zi de exemplu azi faci brate si maine faci picioare!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Pasmagiu_Claudiu_1985):

Poti sa lucrezi tot corpul, sunt destule programe full-body, iar el fiind incepator chiar asa este recomandat sa lucreze o perioada. Pana trece la clasicul "split" sau la un push-pull-legs.

| Chitaristul26 a răspuns (pentru Pasmagiu_Claudiu_1985):

Bullshit. O gramada de programe pentru incepatori recomanda antrenamentele full body.

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu exista o reteta cand te mergi la sala, fiecare face in functie de prioritati dar tu pentru ca esti incepator vei incepe cu un antrenament lejer pentru incepatori. Cel mai bine este sa gasesti o persoana care face de cativa ani si sa-ti arate cum se executa corect, cum se face sa-ti aleaga un program de 3-4-5 zile pe saptamana, sa iti zica in mare parte cum sa mananci si ce in functie de prioritati, de ceea ce iti doresti sa reusesti, ce cauti! Deci ori o persoana de aceasta ori daca ai o situatie bunicica nu strica ca 1 luna /2 luni sa iti iei un antrenor, ii gasesti de obicei pe la salile mari, si nu ai nevoie de mai mult de 1-2 luni, dupa aceea vei face si singur.