| alynutzu20 a întrebat:

Buna TPU
Am 11 ani si vreau sa devin fotbalist
E un vis de cand eram mic
ce trebuie sa fac?
deci fotbal joc in fiecare zi cu astea maai mare ca mine
sutez destul de bine
la penalty dau forte bine
am foarte buna tinta
dau pase exacte si dau bine cu capul la centrari
ce ar trebui sa fac sa devin fotbalist de performanta?

Răspuns Câştigător
| talentul a răspuns:

Frate astea nu sunt indeajuns,eu sunt fotbalist, trebuie sa tragi din greu la antrenamente (de iti vine rau) iti trebuie viteza de reactie, sprint mai multe (toate chestile astea care le-ai spus mai sus sunt valabile numai pentru curtea scolii ) o sa vezi ca daca te duci la un club bun ce greu va fi si aproape ca nu va conta cum joci tu in curtea scolii Sper ca te-am ajutat funda?

4 răspunsuri:
| miku0101 a răspuns:

Poti sa faci lectii de fondbal trebuie sa existe un profesor! happyhappyhappy succes! sper ca team ajutata Q!

| andrewwPK a răspuns:

Zoky esti din judetu timis localitate lugoj? big grin

| zoky a răspuns:

Alin ca sa joci fotbal iti trebuie imi primul rand ambitie si fotbalul se joaca cu inima dupa aia cu picioru eu am inceput sa joc fotbal pe 8 ani cand am participat la multe campionate eram cel mai bun atacant din jud timis am fost selectionat la lps banatu campiona de juniori in 2010 2011 totul era bine pana cand am aflat ca sunt bolnav si nu mai pot juca fotbal am tras atati ani pentru fotbal pe ploi cu furtuni pe calduri sufocante ca sa ajung fotbalist tu trebuie sa stii daca esti bun sau nu asta nu iti spune nimeni daca vrei sa fi fotbalist in primul rand trebuie sa mergi la o scoala de fotbal dupa aia totul depinde de tine fotbal este foarte greu sa stii succes

| andrewwPK a răspuns (pentru zoky):

Zoky esti din lugoj? baga id meu botzu_barosanu2000_2009