Pentru un abdomen plat. iti recomand 2-3serii de abdomene a cate 10-15 repetari pe zi, eu faceam mai multe, gen:50, dar nu prea iti recomand. Cauta pe YouTube exercitii pentru. abdomen si o sa descoperi mai multe exercitii ce te pot ajuta.
Ca sa cresti in inaltime iti recomand sa sari la cos, mult si sa te lasi atarnat pe o bara 5-8 min. Succese! funda?
Bună!
Pentru abdomen, sunt bune abdomenele şi joggingul (Alergarea) doar că deocamdată nu e vreme potrivită pentru ea. Ca să te înalţi, trebuie cumva să-ţi întinzi toţi muşchii. De exemplu, imaginează-ţi că pe tavan e ceva ce îţi doreşti, şi ridică-te pe vârfuri şi intinde-te din răsputeri să ajungi. Totuşi, stai în poziţia aceea de tensiune doar 2-3 minute de vreo 2 ori pe zi.
Succes!
Esti prea mic, nu fa abdomene, iti afecteaza coloana, mai bine incearca sa nu mananci multe dulciuri si seara mai putina mancare... Dar cel mai bine la varsta ta nu fa nimic, esti in crestere ai 12 ani, organismul are nevoie de tot ce ii poti oferii, cu abodmene iti distrugi coloana daca faci multe, daca chiar vrei sa faci ceva fa flotari dar de 2-3 ori pe saptamana si abodmene in modul urmator: Stai pe spate(suprafata tare) maini la ceafa, picioarele intinse, adu-ti genunchii spre piept si dupa intinde iar picioarele fara sa atingi podeaua... Altfel nu, ai timp destul cand o sa cresti.
Sa slabesti? Lasa asta.Esti deja slaba ...Eu la 12 ani aveam 1, 60 si 50 kg.Lasa burtica ca o sa cresti si o sa se intinda.
Parerea mea e ca trebuie sa incepi usor cu niste abdomene in fiecare zi, in jur de 10-20, daca faci serii preamulte faci febra musculara la abdomen si dupa nu o sa iti vina sa mai faci. Poti sa faci si niste flotari.Eu am 14 ani si fac de pe la 12 flotari si abdomene in fiecare zi.Am ajuns sa fac acum cam 100 de floatri si 150 de abdomene.Te sfatuiesc sa incepi constant si sa faci cu timpul tot mai multe.Incearca sa iti depasesti recordul di ziua anterioara, dar nu te forta prea mult.
Trebuie sa mananci sanatos, multa alergare, abdomene, nu bea, nu fuma si ai sa vezi ca o sa dea roade dupa cateva luni...
xxxLoveGamesxxx întreabă: