| BlEetT a întrebat:

Am 13 ani si as vrea sa am un abdomen frumos. Adica sa am,, patratzelelaughing"
Cate abdomene sa fac pe zi?
Am si putina grasime pe abdomen. Dar nu multa. Ce sfat imi dati?
Va rog ajutor!

8 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Fa abdomene cu o greutate in maini, 25 repetari a 8 serii sau 12 serii.
Grasimea de pe abdomen sau orice alta zona o dai jos cu exercitii cardiowinking adica alergat, bicicleta, sarit coarda.

| andrey910 a răspuns:

Nu se vor vedea niciodata daca ai grasime. Cat despre exercitii pentru abdomen eu fac 10-12 serii a cate 30 (dar nu doar abdomene clasice) de 2 ori pe saptamana. Nu trebuie sa faci in fiecare zi...muschiul are nevoie de refacere.

| eXtreme21 a răspuns:

Cel putin 50 de abdomene pe zi, dar regulat.Adica chiar sa faci zilnic, nu cand iti mai aduci tu aminte.
Sper ca am putut sa te ajut.

| heisenberg a răspuns:

Plus exercitii cardio care sa te ajute sa dai grasimea jos. Alergat, bicicleta...

| MaFyA32897 a răspuns (pentru heisenberg):

Salut! ar trebui s-a faci cate 30 de abdomene dar in mai multe seri de preferat 3 seri nu ar strica si putina alergare sper ca am putut s-a te ajut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sex mult sex si mult kebab cu sosuri cu usuroi. si niste halbere sau putin coniaccanoe.mai mananca si niste "mec"sau "kfc"si esti super patratos duparolling on the floor
scuze frate uite faci abdomene, cam 50-100 pe seara dar zilnic si ar fi bine sa fi frumos si in rest deci fa si altceva cum ar alergare, bicicleta, sa faci fibra.BAFTA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sex mult sex si mult kebab cu sosuri cu usuroi. si niste halbere sau putin coniaccanoe.mai mananca si niste "mec"sau "kfc"si esti super patratos duparolling on the floor
scuze frate uite faci abdomene, cam 50-100 pe seara dar zilnic si ar fi bine sa fi frumos si in rest deci fa si altceva cum ar alergare, bicicleta, sa faci fibra.BAFTA

| BlEetT explică:

Si cat sa merg pe bicicleta? km pe zi?tongue