Pai parerea mea este ca ar trebui sa incepi de maine cu,, Complexul Chinezesc'' - acesta consta in:
1) O flotare, o genuflexiune, un abdomen; 2 flotari, 2 genuflexiuni, 2 abdomene; 3 flotari, 3 genuflexiuni, 3 abdomene...si continui asa pana la 10 fara a face pauza nici macar 5 secunde intre exercitii
2) Dupa ce ajungi la 10 te opresti si faci pauza 2-3 minute, dupa care continui in sens descrescator: 10 flotari, 10 genuflexiuni, 10 abdomene; 9 flotari, 9 genuflexiuni etc
3) Consuma minimum 500 ml de apa in timpul exercitiului, incearca sa faci exercitiile corect, dar totodata cat mai rapide pentru a te obisnui cu efortul la care te vei supune si totodata pentru a deprinde rezistenta de care vei avea nevoie pentru a te tonifia.
4) Luni faci de la 1-10 si inapoi, Marti de la 1-11 si inapoi...si tot asa pana vineri, Sambata si Duminica iesi cu bicicleta daca mai este vremea buna, sau imbraca-te bine si iesi la alergat (exercitiu cardio)
5) Tine acest antrenament timp de 2 saptamani.
PS: Alimenteaza-te normal, fara nici-o restrictie... Daca acest antrenament nu da nici-un rezultat pentru tine, nu ai pierdut nimic, daca dupa 2 saptamani incepi sa te simti mai bine si sa observi diferente in rezistenta si tonifiere, contacteaza-ma pe TPU si iti voi face un program de antrenament. Tu deocamdata incearca sa treci de bariera asta!
Http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 incearca sa faci asta si iti zic eu ca nu regreti daca faci vreo luna, doua chestia asta
Salut,pai prima data incepi cu inceputul...incepi cu 20 de abdomene pe zi continui asa o saptamna, doua sa cand ti se par usoare si atunci tot maresti cantitatea 25, 30, 35,40 sau chiar 50 depinde de tine
Noroc
Mersi dar pana acum o luna faceam 600 pe zi dar aveam febra musculara si crampe si de aceea cer ajutorul altor persoane
Pai uite aici ai gresit tu nu faci deodata atatea ca ''spartu'' incepi cu putine apoi tot maresti cantitatea. crede-ma iti va merge
Noroc
Nu cred ca te vor ajuta doar abdomenele eu de exemplu mi-am achizitionat alaltaieri un aparat multifunctional pentru toate grupele de musculare