E ok sa te apuci de sala, dar proportia masa-inaltime ar trebui sa fie 1.57-47 kg, cu 10 mai pputin decat inaltimea. axeaza-te pe brate, bicepsi, tricepsi deocamdata si ar fi ok sa ai 50 de kg si eventual si vitamine, cred ca o sa-ti spuna mai multe antrnorul de la sala.bafta
Nu îți propun să te apuci de sală. ești în creștere, și ești cam micuț de înălțime. așteaptă puțin să mai crești, îți propun să te apuci pe la 17-19 ani
Era bine sa te apuci de la o varsta mai mica dupa parerea mea dar e bine si de la 15 faza naspa ca esti cam mic
Nu e bine, mai asteapta sa mai cresti un pic asta daca nu vrei sa ramai la inaltimea asta. Apuca-te la 18-19 ani n-are sens sa te fortezi de pe acum, e doar parerea mea
Recomand oricui oricand sportul dar nur ecomand sala la o varsta atat de frageda. Esti inca in crestere, ai o inaltime relativ mica si risti sa nu mai cresti daca te apuci de acum de ridicat greutati etc. Asteapta pana cel putin la 18 ani pentru a te apuca de sala pentru a-ti da timp sa te dezvolti armonios.Nu neglija insa sportul!
anonim_4396 întreabă: