Iti zic eu un mod simplu sa slabesti fara sa te chinui niciun pic!
Tot ce trebuie sa faci este sa te abtii cat mai mult de la dulciuri si ciocolata in principal, si cam tot ce contine zahar, asta nu inseamna ca nu mai poti manca ciocolata, pot idar mai proportionat, cu masura. Incearca sa mananci cat mai multe salate, ajuta foarte mult si carne, niste carne fara grasimi, de exemplu : piept de pui, friptura, merg si niste mici dar mai putin... Sa bei multa aba, cam 2 litri de apa pe zi.
Incearca sa faci macar 20 de minute pe zi sport, macar exercitiile pe care le faceai cand erai la scoala ( generala ) si in 3 luni o sa fii uimita de cat de mult o sa slabesti!
Eu asa am reusit sa slabesc fara sa ma chinui sa tin diete, sa nu mananc 2 zile, nu se pune problema! Se slabeste foarte usor daca stii cum, si cel mai mult conteaza sa nu mananci dulciuri! Pai, cam atat am avut de zis, bafta la slabit!
Sunt mai multe feluri de exercitii(la sala) si depinde daca esti fata sau baiat.Incearca sa ii intrebi pe cei de lasa (instructori, cei care o monitorizeaza) ei o sa iti zica ce exerciti trebuie sa faci.