anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani, 1, 78m si 68 kg. Ce exercitii as putea sa fac pentru a slabi ( mai exact sa dau jos din burta )? Am la dispozitie si o banca de abdomene. Funda

Răspuns Câştigător
| Gimmy97 a răspuns:

La varsta ta este foarte buna greutatea, si la fel si inaltimea. Pana la 20 de ani vei atinge 1, 80. Dar ca s adai jos din burta faci abdomene 3 seturi a cate 50 pe parcursul unei zile dar dupa 5 zile sa faci 2 zile de odihna.
SUCCES, si poti sa te duci si la sala, de ce nu happy

6 răspunsuri:
| Gimmy97 a răspuns:

File:///C:/Users/Admin/Desktop/16244134_1819269278346587_1235892616_n.png

| Doodleskull a răspuns:

Eu am aceeasi varsta cu tine insa am aprox 90 kg
Intrebarea ta nu cred ca e pusa corect!
Cred ca tu nu cauti sa slabesti ci cum sa depui masa musculara in corp.
Tu nu trebuie sa mai slabesti!
Mananca macaruri cu multe proteine si fa exercitii
Ps : la greutatea in raport cu varsta nu cred ca esti cine stie ce fortos.
Scuze daca am zis ceva gresit XD

| Richard01 a răspuns:

Fa abdomene si tine o dieta sau un regim, dar nu unul dur.Nu vad problema ta, la 1, 78 si 68 kg e chiar ok.Cred ca greutatea ideala ar fi chiar mai mult, undeva la 73-74kg.

| UserName450 a răspuns:

Greutatea ta nu mai are nevoie de scadere. Potrivit studiilor de greutate, inaltimea 1, 78 si greutatea 68 kg este foarte buna. Pentru a afla greutatea optima a organismului trebuie sa faci urmatorul lucru -> Scazi cm cu 10 (lasa 1 ala de o parte, nu-l ignora), si de exemplu la inaltimea 1, 80 sa spunem greutatea optima e de 70 kg.
Pentru exercitii iti recomand alergatul mediu sau jogging pe trotuar, cam 30 minute. Iti recomand 1 ora cu bicicleta...sau chiar gimnastica.

| 17HihixD a răspuns:

Buna draga, eu iti recomand sa mergi la inot. Sunt multe avantaje, nu iti provoaca febra musculara, te ajuta atat fizic, cat si fizic, iti lucreaza aproape toate tipurile de muschi, dar depinde ce stil de inot adopti. Spre deosebire de sala nu iti afecteaza ligamentele sI nu esti transpirat dupa antrenament.
Bafta si sper ca te-a ajutat raspunsul meuwinking

| DovleacTurbat a răspuns (pentru 17HihixD):

Tu nu vezi ca te contrazici singur/singura? "Nu iti provoaca febră musculara, iti lucreaza aproape toate grupele musculare" Odata ce muschii sunt pusi la munca el nefiind obisnuit cu efortul va avea febra musculara. " Nu iti afecteaza ligamentele" cum ti-ai dat tu seama ca sala afecteaza ligamentele? Probabil ai vrut sa zici articulatii nu ligamente, dar totusi cum ti-ai dat seama ca sunt afectate de sala? Atat timp cat te incalzesti corespunzator, lucrezi corect (postura, exercitiu, partea negativa, control aspura exercitiului), lasi ego-ul la usa NU afecteaza cu nimic. Ce zici tu ar insemna ca toti ce sunt implicati in treaba asta sunt legume laughing.