| AndreYStaR a întrebat:

Am 18 ani, 1.70m si am un pic de burta. Ce exercitii trebuie sa fac ca sa mai scada?

9 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Abdomene.
Daca tot zici ca ai,, un pic", asta ar trebui sa faci. happy

| Mayar a răspuns:

Trebuie sa manaci la ore fixe cu o marja de maxim o ora. si in fiecare zi sa mananci la acealesi ore. poti trece peste mese, dar nu le poti lua la alte ore decat la cele la care iti vei fixa masa. Evident ca mesele de dimineata vor avea mai multe calorii decat cele de la pranz, iar cele de seara vor fi foarte slabe in calorii.
Trebuie, de asemenea, sa bei multa apa :
1 cana (250 ml)fix dupa ce te trezesti; 1-2 cani de apa cu o ora inainte de micul dejun - asta doar daca poti; 1-2 cani de apa cu 20 de min inainte de pranz si cina; 100-200ml de apa dupa c e ai baut ceai/cafea. sucuri sau chestii acidulate nu bei. iar seara - sa bei 300-600 ml de apa cu 2 ore inainte de culcare. Daca nu poti atunci, incearca sa faci in asa fel incat in intervalul de 2 ore de dinainte de culcare si pana la culcare sa bei cantitatea de apa de care am zis mai sus, aia cu 300-600ml.
Trebuie sa iti obisnuiesti asa organismul si vei slabi. Eu am facut chestia asta si a functionat, spre uimirea mea happy

Multi recomanda dar nici macar ei nu au incercat ceea ce recomanda. Eu am incercat ceea ce ti-am spus mai sus si chiar functioneaza. Sportul poti sa il faci cand vrei tu : dimineata, la amiaz, seara, noaptea, etc - dar sa fie dupa min 2 ore de la ultima masa luata.

corpul tau in asemenea conditii o sa scape de grasimea din corp, oriunde ar fi aceasta. Slabitul nu e o problema, mai ales pe caldurile astea, insa muschii sunt o problema serioasa de care ar trebui sa te ocupi cat mai repede. Nu zic sa ai patratele sau chestii dinalea vizibile, zic sa stii tu ca ai facut si simti ca ai ceva muchi, care vor contrbui la tinuta ta de acum si pana esti batran. Acesti muschi chiar sunt importanti.
Si ca sa iti arat ca nu conteaza ce se vede, iti dau un exemplu :
la mine la liceu era un increzut si jumatate de baiat ce mergea la sala si baga tot atatea preoteine in el sa se umfle. mai era un tip si ala putin mai inalt decat increzutul nostru si lucra pe acasa prin gospodarie cu tot felul de greutati, il ajuta pe tatal sau la taiat lemne foarte mult. Si iti dai seama ca si-a facut muschi la maini, chiar daca nu se vedeau. Adica avea tinuta, dar nu puteai sa delimitezi de unde incep sa se vada muschii sau nu, caci ala nu era umflat cu proteine. Noh si procul asta increzut la un moment dat tot facea misto de ala si baiatul acela drept urmare l-a provocat la un skandenberg. Nu mai e nevoie sa zic cum ca acel umflat de proteine s-a facut de ras cand baiatul asta l-a pus destul de repede jos, semn ca avea muschi buni, chiar daca nu erau atat de vizibili. Cred ca prin a 12-a s-a intamplat asta. Deci, conteaza pentru tine ce is cum esti, nu pentru cum te vad altii.

Revenind la subiect, faci ce ti-am scris mai sus, nu te chinui deloc, doar cu mancatul la ore fixe si eventual cantitatea, caci apa pe caldura asta oricum o sa simti nevoie sa bei foarte mult. Deci o sa slabesti rapid, dar sa te gandesti serios sa iti faci putin ceva muschi - nu dianaia vizibili, ci muschi normali

| Cosmin86 a răspuns (pentru Mayar):

"ala nu era umflat cu proteine."... proteine = MANCARE.

Si campionii la skandenberg ( cei cu medalii... ) folosesc suplimente cu proteine ( ca aia ai vrut sa zici ) la greu.

Mai documenteaza-te inainte sa aberezi legat de "muschi umflati cu proteine" ( de parca ar exista asa ceva ).

| UnTipObisnuit a răspuns:

Avand in vedere ca esti tanar corpul tau se poate adapta usor. Daca faci exercitiile corect da. Vezi ca nu poti slabi daca nu iti schimbi si dieta. Prin dieta nu na refer la chestii de pe net, ci sa incerci sa mananci mai constient.
A da si trebuie sa te tii de sport cu un program....recomand un trainer.

| ASMA14 a răspuns:

Incearca cu abdomene.Sigur vei scapa de burta.

| Mimo2 a răspuns:

Cardio.

| Hexcore a răspuns:

Abdomene

| Charl a răspuns:

Abdomene. Te intinzi pe orizontala si iti fixezi picioarele. Te ridici la 45 de grade (in pozitia sezut) apoi revi. Palmele la ceafa. Faci cate poti dimineata si seara. Vei avea un abdomen suplu. Succes!

| SebiPayne a răspuns:

Fă câte 50 de abdomene si 50 de genuflexiuni