| 2FanMessi2 a întrebat:

Bună TPU! Am 19 ani, 1.84 înălțime și 74 kg greutatea corporala.
Am pur și simplu o mini "burtica" care din profil nu se vede dar din lateral se vede prin tricou..Am exagerat puțin cu mâncărurile nesănătoase,eu în sine tot slab arat. Fizicul asta se numește "skinny fat"
Trebuie sa fac bulk,sa pun mușchi și sa cresc în densitatea musculara? Sau trebuie sa slăbesc,îmi e ca burta o dau jos da o sa arat ca un anorexic. PS: Înainte aveam un fizic perfect fibra definit,dar nu știu cum sa revin înapoi la forma inițială, ba chiar mai buna.

Răspuns Câştigător
| computerworm412 a răspuns:

Da, skinny fat sau visceral fat, renunta la zaharuri adaugate si prajeli, daca vrei sa mergi in extrema incearca dieta keto, grasimi sanatoase multe proteine mediu si carbohidrati foarte putini spre deloc, cauta pe net retete, e destul de greu daca nu stii. Dieta keto iti forteaza corpul sa folosesca lipide pentru energie si nu glucide, automat o sa arzi grasimea.

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sport și dieta combinația clasica.

| Cipi1212 a răspuns:

Stai bine cu greutatea la înălțimea ta.

| simplaexsistenta a răspuns:

Din profil SI lateral nu e acelasi lucru?

| JustDeedee a răspuns:

Salut! Din datele pe care ni le-ai oferit pare ca esti in grafic! Faptul ca ai mancat mai nesanatos, nu inseamna ca te-ai si ingrasat, probabil mai mult te-ai balonat sau ai pus acele grasimi pe tine care se dau rapid jos. Cred ca ai putea reveni la forma initiala rapid doar prin plimbari lungi zilnice, cel putin 10.000 de pasi. Sunt sigura ca intr-o luna vei fi in regula din punctul meu de vedere.

| 2FanMessi2 explică (pentru JustDeedee):

Muncesc în comert car marfa vreo 4 5 ore. Fac undeva la vreo 15.000+ pași zilnici. Problema este ca am zile în care mananc mult și prost. Și zile în care mananc puțin dar tot prost.

| JustDeedee a răspuns (pentru 2FanMessi2):

Am inteles. Atunci banuiesc ca singurul lucru ramas pe care l-ai putea face, din punctul meu de vedere, este sa iti organizezi mesele in asa fel incat sa mananci cat de cat sanatos, chiar daca mai ai si cate o mica scapare. Eu, de exemplu, pentru a ma mentine in forma urmez postul intermitent 8 cu 16. Probabil ai auzit de el, chiar si medicii il recomanda, dar daca te stii cu anumite probleme de sanatate, cel mai bine e sa intrebi direct medicul tau despre acest subiect. Pe scurt, incerci sa iti organizezi mesele intr-o perioada de 8 ore, restul de 16 ore te abtii, apoi revii.

| Lubeni??38900 a răspuns:

Salut,aia e o burtică n-are nimic. baga Bulk, sport mult, și cardio pentru burtică.

| Kiran a răspuns:

Renunti cateva luni la zaharuri, grasimi si concomitent te apuci de sala cu proteine etc, ar trebui in 6luni 1 an sa iti revii la normal cu 1-2 zile de sala per saptamana.

| GirthD a răspuns:

Apuca-te de sala, pune muschi pe tine si nu se va mai observa

| 2FanMessi2 explică:

Nu cred ca e nevoie sa o dau în dieta keto, sunt niște alimente prea pretențioase, și nu am burta asa mare, e o burta de zici ca sunt balonat permanent, care se vede doar din profil. Trebuie sa mănânc în deficit caloric și vorba ta sa las prăjelile și zaharurile procesate.