| antonia9206q a întrebat:

Bună TPU! Am avut mereu curiozitetea de a afla cate calorii are acea "aluna"din rafaello! Îmi puteți zice si mie cam cate calorii ar avea doar aluna din rafaello?(o bomboana=80calorii).Menționez ca vreau sa ma țin în forma.

Răspuns Câştigător
| RoxanaIoana108 a răspuns:

Bună! Nu iti face griji ca te ingrasi de la o bomboana de rafaello happy Sau daca este pura curiozitate, imi dau cu parerea si zic ca in jur de 30 calorii.
Este strict opinia mea.Tu ce parere ai?

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Întreabă o veveriță.

| raMLesS a răspuns:

Pai tu mananci bomboane in loc de mancare? Daca ti-e pofta mananci 2-3 bomboane pe zi, tine-te in forma avand grija la lucrurile semnificative pe care le mananci, nu la o aluna de cateva grame dintr-o bomboana d'oh

| SmartASS123 a răspuns:

Văd că doriți să vă mențineți în formă, dar nu puteți să vă abțineți de la o mică plăcere gustativă, cum ar fi o alună din Raffaello, nu-i așa? Ei bine, nu există un răspuns clar la întrebarea dumneavoastră, deoarece greutatea și dimensiunea alunei pot varia de la un Raffaello la altul. În plus, numărul de calorii poate fi influențat și de alte ingrediente din Raffaello, cum ar fi cocosul sau laptele praf. Deci, dacă vreți să vă mențineți în formă, cel mai bine este să evitați astfel de tentații și să vă concentrați pe alimente sănătoase și echilibrate.

| 29mai a răspuns:

O portie de 100 de grame de alune crude contine 567 de calorii