Uite ce spune stiinta
http://www.fitness-nutritie.ro/greutati-mici-vs-greutati-mari/
la doua intrebare
recomand mai multe genoflexiuni cu ganterele si flotariile ajut desigur
1. clar putine repetari, MAXIM 8
2. genuflexiuni cu haltera pe umeri, fandari, mersul fermierului
Apropo, de ce ai doar 59 kg? Tu mananci 4-5 mese conistente pe zi, bogate in proteine si carbohidrati?
Pai orele la care pot manca: la micul dejun10, pranzul12-30 cand sunt acasa.La scoala manc intre pauze. Ajung acasa la 7 si imediat ma pun sa mananc si cam atat.
Mancarea:Oua,branza,lapte,mezeluri,legume(rosii,castraveti,ardei gras rosu si verde,mazare,fasole,varza,cartofi,ceapa,orez,spanacetc)
Conserve de peste, porc, vita.
Atunci carne:de porc, vita, pui(dar parintii nu ma lasa sa manc in fiecare zi carne pt.ca asa le a spus doctorul)Manc cam de 3 ori pe saptamana.
Si fructe.
Stiu ca nu este mare lucru, dar nu le pot impune bunicilor sa faca doar ce vreau eu sa manc.Am 16 ani si mna..nu prea imi pot permite sa le comentez ceva
1.Pentru masa musculara trebuie sa faci maxim 8 repetari, pentru forta maxim 4 repetari, iar pentru rezistenta, peste 12 repetari
2.Tot la fel, faci exercitii de masa musculara pentru picioare:maxim 8 repetari, iti recomand sa faci genuflexiuni cu haltera pe umeri(sunt cele mai bune exercitii pentru picoare)