Crede-ma cunosc si eu specimene din astea.
Se numesc mezomorfi.Ei sunt inzestrati de la natura cu masa musculara.
Eo au abdomenul plat si cu patratele fara a face vreun exercitiu+ toate grupele musculare mai dezvoltate.
Prietenul tau s-a nascut cu asta in genetica.
Tu, in schimba, nu stiu daca ai norocul lui.
Cat mai proasta legume si fructe dimineata dupa faci antrenament si seara legume si fructe
Din cite stiu pentru antrenament este nevoie de proteine adica carne, oua, lactate, doar cu fructe si legume nu prea cred ca o sa imi dezvolt masa musculara
Acasa nu vei avea rezultate niciodata!
Du-te la sala.
Exercitii la sala + Mancare bogata in proteine = Masa musculara.
Program pentru sala? Cum iti vine tie mai bine, ca exemplu, eu aveam:
Luni: Brate
Miercuri: Spate+ Triceps
Vineri: Picioare+Piept
Abdomen in fiecare zi la sfarsit, combinat cu cardio.
Sa fim serios cu putina ambitie obtii rezultate de invidiat acasa eu personal cunosc un prieten care nu a fost in viata lui la sala dar are o masa musculara extraordinara unde mai pui ca are 14 ani
Crede-ma cunosc si eu specimene din astea.
Se numesc mezomorfi.Ei sunt inzestrati de la natura cu masa musculara.
Eo au abdomenul plat si cu patratele fara a face vreun exercitiu+ toate grupele musculare mai dezvoltate.
Prietenul tau s-a nascut cu asta in genetica.
Tu, in schimba, nu stiu daca ai norocul lui.
Cu fructe si legume slabesti nu iti dezvolti masa musculara, cel mai bine mananci carne, lactate si oua(mananca doar albusul pentru ca este o proteina buna, galbenusul e 90%grasimi) si la antrenament daca nu ai gantere poti sa faci flotari, tractiuni, genoflexiuni, abdomene etc dar sa stii ca doar cu exercitiile astea nu o sa faci mare lucru cel mai bine e sa te duci la sala daca vrei sa ai cu adevarat muschi si sa ai un prgram bine pus la punct. Si inca un sfat: de exemplu daca vrei sa iti antrenezi pieptul prin flotari nu te-as sfatui sa faci in fiecare zi pentru ca muschii au nevoie de odihna. Bafta!