| GaBByzZuuuuuu a întrebat:

Buna TPU am inceput sa fac in fiecare seara cate 50-80 de foltari in serii de cate 10 si pauza intre ele dupa o saptamana am ajuns sa fac 30 de flotarii fara pauza iar cu tractiunile de la 3 am ajuns la 10 tractiuni ce ziceti este bine se poate un progres mare cateva sfaturi va rog?

3 răspunsuri:
| chioscuta a răspuns:

Pai e bine, dar se poate si mai bine! Nu baga proteine daca te duci la sala doar exercitii si alimentatie corespunzatoare, mai multe informatii gasesti pe net! BAFTA!

| chioscuta a răspuns:

Se subintelege ca m-am referit la suplimente proteice,baga tu suplimente in tine ca la fel de repede cum te umflii, la fel de repede o sa dai si jos. Vorbeste frumos ca eu am cativa ani de cand sunt pe acest forum, si cateva funde luate, spre deosebire de tine care nu ai nicii funda, tinand cont ca ai 87 de raspunsuri!

| AlexGabbay a răspuns (pentru chioscuta):

1.Asta este un cont nou, ca cel vechi il aveam de cand eram mic si erau si niste intrebari mai cretine, pe care TPU nu le-au sters.
2.Nu mai comenta daca nu esti din domeniu,ce iei si din suplimente iei si din mancare,numai ca nu suficient, tie logic ca nu-ti trebuie atati aminoacizi, creatina, proteine, vitamine cate imi trebuie mie daca stai si freci menta la TV.
3.Suplimentele nu sunt steroizi.Chiar si asa, Arnold a luat steroizi si uite ca inca mai are ceva muschi pe el.Suplimentele asa cum am spus, sunt chestii naturale, esti natural daca iei suplimente.Deci mai documenteaza-te te rog.