Abdomenele sunt o nenorocire pentru coloana, e greu sa mergi pe jos o ora pe zi, ai pus grăsime, acum treci pe deficit caloric
Am tot auzit variante cum ca de burta scap cel mai greu sau variante precum ca atunci când intru la deficit de ea scap cel mai repede. Nu stiu ce sa mai cred, care o fi varianta corecta…
Daca vrei sa scapi baga hit, pe bune tu faci abdomene, ala nu e sport https://www.youtube.com/watch?v=ml6cT4AZdqI&ab_channel=SELF
Nu am făcut abdomene, tot asa exerciții de pe yt
Acum am vazut ca esti fata, grasimea aia e esentiala supravetuiri, voi fetele genetic aveti mai multa grasime, din pacate va trebui sa treci pe deficit mare, astfel nu poti, 600 de calori timp de 4 saptamani, multa apa, multa carne, fructe, cate kg ai si inaltime
1,70 și 68 kg
Trebuie sa slăbești, 200 de grame de pui fiert pe zi,fără piele,sau curcan,vita,porc, peste, fructe mai mult cu lichide, ai nevoie de deficit caloric, sa consumi măcar 1000 de calori, fără sport, o sa iți fac un menu
Dacă țin in fiecare vineri post negru? Ma ajuta in procesul de slăbire sau îmi fac rau?
Nu ne înfometam aiurea, degeaba faci ca mâine recâștig pierderea calorica, trebuie un meniu
Ma gândeam ca ar fi fost bine și pentru mine ca un fel de detoxifiere