| FreeDjDany a întrebat:

Buna TPU am o intrebare : Am 15 ani si am cam 43 kg as vrea sa pun niste muschi pe mine dar si sa ma ingras,, problema e ca nu am pofta de mancare. Ce ar trebui sa fac. Ori ce sfat e bine venit.

Răspuns Câştigător
| dragoshudita a răspuns:

Nu lua nimic.Fa flotari, tractiuni, abdomene si despre ingrasat nu iti mai dorii asa ceva ca nu es de bine.Eu mi-am dorit si am 12 ani, 157 cm si 51 kg.

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Consultă medicul de familie, analize de sânge și apoi mai vezi ce este de făcut.
O alimentație cât mai sănătoasă și practică un sport de masă.
http://calorii.oneden.com/
Pa, pa.

| Cosmin86 a răspuns:

1. sa ai 5-6 mese pe zi bogate in proteine si carbohidrati ( cat sa-ti asiguri 2-3 grame de proteine / kg-corp zilnic )

2. 8 ore de somn pe noapte

3. sala

4. suplimente, daca nu reusesti doar dni mancare sa-ti asiguri necesarul

| therazvy a răspuns:

Incearca sa ai incredere in tine si sa iti doresti un lucru! si vei reusi! raspunsul il vei intelege doar tu! sala+mancare sanatoasa! nu exista ca nu ai pofta de mancare doar fite sunt astea... parerea mea!

| Cosmin86 a răspuns (pentru therazvy):

Din pacate nu e suficient doar sa mananci sanatos, trebuie sa mananci si foarte mult si sa pui accent pe mancaruri bogate in proteine, altfel tragi degeaba la sala

| Axel_Alexus_1990 a răspuns:

Incearca Xtreme power si sala

| Cosmin86 a răspuns (pentru Axel_Alexus_1990):

Xtreme power e o porcarie, nu am gasit niciun review de la profesionisti despre produs, doar comentarii dubioase de la anonimi paraleli cu sportul.

daca vrei oxid nitric bun ia NO-explode de la BSN, de 10 ori mai bun decat porcaria aia ruseasca de xtreme power.