Proteina o poti lau din CARNE, care-i hrana sanatoas asi organica, fiind procesata compled e organism.
Toate chimicalele care le bagi in corp la ansiorii astia iti vor afecta iremediabil sanatatea.
La 16 ani NU este recomandata sala si nici rdicarea greutatilor, cum deja ai facut. Practica un sportd e echipa care iti stimuleaza hormonii de crestere si dezvoltare armonioasa a corpului, ca sa te dezvolti frumos si sanatos.
Cat priveste spatele tau rupt, nu m-ar mira sa fii facut o mica hernie de disc, si sper ca medicul sa nu se fii inselat cu nevralgia aia.
Hei, nu e un spate rupt. E doar o nevralgie. Dovada ca i-a trecut aproape. De erau probleme serioase (cum zici tu de hernie de disc), nu ii trecea.
Si inca ceva: ridicarea greutatilor chiar dezvolta corpul armonios si sanatos. Eu cit am fost doi ani la sala si am tras de fiare (tot in tinerete), am avut perioada cea mai buna din punct de vedere al sanatatii. Eram fizic mereu in forma, indiferent de stare (obosit, stresat, etc)
Oare sa revin de luni la sala, sau sa mai stau o saptamana, adica inca 7 zile de luni?
Mai mult de inca o saptamana nu vreau sa mai stau, pana acum am facut constant serios cu alimentatie, am investit multi bani si timp, a inceput sa mi se faca dor sa ma duc la sala, facea parte din mine
Poti sa revii, dar sa nu tragi de tine. Lucreaza usor, si urmareste cum reacționează corpul. Daca nu te doare spatele, lucrează din ce in ce mai greu. Daca apare durere, te opresti.
Stiu prea bine senzația. Si pe mine ma lua dorul de lipseam.
Nu suntem in masura sa-ti dam sfaturi care pot sa-ti puna serios viata in pericol. Ia pauza o luna doua sa se refaca ce "ai deranjat"(nerv), si dupa incepe iar cu greutati mici. Nu vreau sa spun prostii, du-te la medic ca el e in masura sa-ti spuna cand esti sanatos.
Cipi1212 întreabă: