| Ana12uy a întrebat:

Am o nelamurire in legatura cu kilogramele in plsu si depozitarea lor. Unde se depoziteaza surplusul de calorii in conditiile in care eu fac si exercitii pentru abdomen? Grasimea din surolus se va depozita pe el sau pe o zona a corpului care nu este lucratata?
As vrea sa inceo o serie de exercitii pentru abdomene dar imi efrica ca de revelion cand voi manca mult grasimea se va depozita pe el.
Ceva sfaturi mi-ar fi de folos!

5 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Grasimea se depoziteaza aleatoriu, e scris in adn unde, degeaba faci abdomene.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing Si vrei raspuns de la cine stie...
Daca nu ai muschi pe maini si picioare, oricat ai manca, nu te "ingrasi" pe ele. Ramane pe burta, si daca ai burta mare, trebuie sa faci multe abdomene sa se retraga.
Conteaza si varsta care o ai, daca esti copil, cand mananci mult, cresti. (daca iei si vitamine, daca nu iei destule vitamine, nu cresti ci te ingrasi). Daca a bagat mama ta multa mancare in tine cand erai foarte mica, corpu e obisnuit cu forma. Si dupa ce te chinui sa slabesti, imediat te vei ingrasa cand vei reveni la vechiul meniu. Mai are si legatura cu hormonii care n-are rost sa-ti scriu eu aici. Persoanele lenese, si calme se ignrasa mai repede decat persoanele agitate. Cand te agiti, corpu tau lucreaza ca atunci cand faci sport. Si conteaza ce mananci, pentru ca sunt fructe mai grase decat carnea (pestele de exemplu). Si daca mananci citrice, sau pui condimente, te ajuta sa slabesti. Nu mai am idei.

| iamprettybored a răspuns:

Grasimea se depoziteaza pe tot corpul, nu are preferinte fiindcă nu are nici creier. zonele care tind să aiba mai mult tesut adipos difera de la persoana la persoana dar si intre barbati si femei. La femei sunt afectate mai mult zone precum coapsele si spatele, pe cand la barbati e mai afectat abdomenul dacă nu ma insel.
degeaba faci exercitii pentru o singura zona fiindcă grasimea oricum se depunde relativ uniform si cand arzi grasime, tot uniform scapi de ea. ceea ce conduce de fapt la reducerea tesutului adipos este deficitul de calorii pe care corpul le primeste in raport cu nr de calorii pe care le arde.

| Ana12uy explică (pentru iamprettybored):

Asta credeam si eu ca se depozuteaza peste tot
Dar am avut perioade cand am mancat mai mult si ma ingrasam doar in anumite zone
Odata am adaugat doar 1 cm la picioare
Altadata la talie
De aici si frica mea

| ruddy a răspuns:

Ceau
Surplusul de grasime se depoziteaza pe tot corpul, dar nu in cantitati egale. Unele persoane tind sa puna pe picioare, altele in zona abdominala. Exercitile fizice ajuta prea putin in acest caz, deoarece grasimea se da jos doar prin deficit caloric. Daca manaci o luna intreaga bine, si doar o zis faci exces de mancare nu ar trebui sa ai probleme.