| d0areu a întrebat:

am o problema, azi ne-a dat nota la sport la saritura in lungime, cel mai mult a sarit un coleg, 1.80 m si a zis profu ca daca sarim 1.80 luam 10, daca sarim 1.75 luam 9, daca sarim 1.70 luam 8... si eu am sarit 1.30 si mi-a dat 5, la majoritatea ne-a dat 5 ca sa nu ne deie 4, Dar mai putem sa sarim o data joi la urmatoarea ora de sport. Ce exercitii sa fac ca sa fot sari mai
mult?

Răspuns Câştigător
| BlackNinja a răspuns:

Ca sa sari mai tare iti trebuie mai multa forta in picioare. Unul din exercitiile despre care am auzit eu consta in sarituri in inaltime si, la aterizare indoi doar un sfert din genunchi(scuze dar nu prea m-am exprimat bine). Multa bafta la proba.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Exerseaza triplul salt si te va ajuta mult.

| KodrutZ a răspuns:

Saritura in lungime de pe loc? Ar fi o idee sa ne zici si ce clasa esti/ce inaltime ai. Nu e musai de forta cit de tehnica. Eu in liceu saream 1.70 de pe loc cu spatele... asta asa la misto.

| caiboiul a răspuns:

Deci si mie mi s-a intamplat la fel am sarit 80 cm si mi-a dat 7 a doua zi am aruncat 40 cosuri si cand m-am dus iar si am sarit 120 cm deci incearca asta.
Mult noroc!

| micuţα a răspuns:

Salut,parerea me e ca nu iti trebuie nici un fel de exercitii si doar trebuie sa exersezi foarte mult si cand faci saritura trebuie sa indoi biceoarele si sa le tii alaturi si asta ajuta mult...Multa bafta.winking

| AlexTorres09 a răspuns:

Pai, dupa parerea mea, nu prea iti trebuie exercitii sa sari, trebuie sa pui multa forta in picioare si sa te concetrezi.