| MădălinaDinu a întrebat:

Bună TPU happy. Am o problemă fizică :/. Când alerg sau merg mult începe să mă doară mușchiul pulpei stâng și foarte tare în așa fel că apoi nu mai pot să merg că mă doare. straight face Este mai mare ca mușchiul drept, iar la cel drept n-am probleme de genu'. Ce să fac ca să nu mă mai doară? sad Dau fundă, sper că mă veți ajuta! Mulțumesc anticipat. :* puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Nickname1890 a răspuns:

Sfatul meu este urmatorul. Ia o pauza de cateva zile incare sa nu mai faci nici un efort. Apoi poti sa incerci un antrenament FOARTE usor. Incalzirea este foarte importanta. Apoi dupa incalzire poti sa incepi sa alergi FOARTE USOR 15-20 minute si vezi daca mai apare durerea. Daca tot nu scapi de ea du-te la doctor.

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca esti incepator nu ai ce face e febra aia smechera musculara de care nu putem scapa, mie mi-a fost recomand niste antiinflamatoare, intr-un studiu s-a dovedit ca scade febra cu 50 la suta inainte de sport, si daca mergi te doare nu-i normal? cat de mult mergi?

| Nickname1890 a răspuns (pentru RAY):

Din ce descrie ea nu pare a fi febra musculara!

Daca esti la inceput cu alergatul este normal sa mai apara dureri. Ia-o usor si incearca sa progresezi. Daca apar durerile fa o pauza pana dispar. Daca tot nu iti trec ar fi cazul sa consulti un medic.

| RAY a răspuns (pentru Nickname1890):

Da,eu am auzit ca nici picioarele nu sunt indentice intre ele, acuma nu stiu, si eu am intindere de muschi de 2 zile madoare cand merg

| MădălinaDinu explică (pentru RAY):

Nu sunt începătoare, problema aceasta o am de 3 ani de când am începunt antrenamentele de volei, febra musculară am avut-o peste tot, muschii de la picioare, mâini, abdomen peste tot și nu e aceași durere.

| MădălinaDinu explică (pentru Nickname1890):

La început nu am probleme, m-aș fi dus la provinciale dacă nu m-ar durea în halul ăsta dupa 2-3 minute de alergat încet. Doar dacă mă opresc dupa minim 5 minute îmi trece, iar după ce mă opresc mușchiul e foarte tare! :/

| RAY a răspuns (pentru MădălinaDinu):

Dar cand nu faci sport ai febra aia musculara, te doare mereu sau doar cand mergi?

Nu e în niciun caz întindere musculara că am trecut și prin asta și nu se compară durerile.

Nu e febră musculară! Mă doare după câteva minute de alergare, maxim 2-3 minute. :/

| Nickname1890 a răspuns (pentru MădălinaDinu):

Durerea este chiar pe muschi? adica pe mijlocul coapsei?

| MădălinaDinu explică (pentru Nickname1890):

Așa voi face! Mulțumesc mult! :*

| Nickname1890 a răspuns (pentru MădălinaDinu):

Sfatul meu este urmatorul. Ia o pauza de cateva zile incare sa nu mai faci nici un efort. Apoi poti sa incerci un antrenament FOARTE usor. Incalzirea este foarte importanta. Apoi dupa incalzire poti sa incepi sa alergi FOARTE USOR 15-20 minute si vezi daca mai apare durerea. Daca tot nu scapi de ea du-te la doctor.