Eu iti spun altceva. Gandeste-te ce este mai important pentru tine, sa ai un caine ori ca parintii sa fie multumiti ca nu sunt deranjati.
Si sa nu spui ca parintii te-au obligat sa ai celelalte animale, precis ca tu ai insistat si cu acelea.
Fara sa te superi pe mine, daca nu ai avut grija de niste "animalute" care stateau intr-un loc (acvariu, cusca...)
cum crezi ca vei avea grija de un animal care trebuie sa-l scoti afara regulat, sa-l plimbi, sa te joci cu el.
- Un pestisor nu se urca pe birou cand iti faci temele, cainele cand are chef de joaca ce faci. Il trimiti la parinti.
Daca iti scapa cand il plimbi afara.
Gandeste-te bine.
Ce treaba are categoria Hobbies & Pets cu categoria Sport?
Si incearca sai convingi sa ti-l i-a. Fa ceva ce le place lor si ce le de speranta ca esti responsabil.
Fai fericiti
Sa le promiti ca vei fi responsabil si ca vei avea grija de el. Sa faci ceva sa le dovedesti ca poti fi responsabil. Bafta!
''Daca nu imi luati caine ma sinucid!''
Nu. Incearca sa vorbesti cu ei sa le explici situatia, spune-le ca prin asta o sa le dovedesti ca vei devenii responsabil. Bafta!
Nu am vrut in intrebare parerea unor prosti(Ioandelasal, Horia2012) ma c.a.c pe parerile la aia doi
Esti un prunc tampit si necivilizat. Asa sa vorbesti cu cine iti permite, daca parintii nu stiu sa te puna la punct.
Cipi1212 întreabă: