Bun.eu fac asa.ii zic:
-domnu' ma doare capul, burta, piceorulsi asa etc.
Nu trebuie sa iti fie frica.
Sfatuieste-te cu mama, cu tata, cu diriginta.
Si nu trebuie sa ai o oarecare scuza sa iti iei scutire, ii spui doctorului situatia si sigur iti va da scutirea Succes :*
Domnule sa stiti ca ma inteapa apendicita si el te va lasa sa stai jos pe scaun
Eu te-as sfatui sa incepi sa faci sportul si sa nu mai stai pe banca...nici eu nu prea ma pricep la sport dar doamna mea vede ca fac mereu orele si nu imi da note mici.Deci, ce te sfatuiesc eu este sa faci orele de sport...Este spre binele tau
Asta mi s-a intamplat si mie anul trecut.Pe primul semestru nu am fost la nicio ora de sport.La inceputul semestrului 2 a trebuit sa dau niste probe ca sa-mi puna note sa-mi incheie media pe primul semestru.Anul asta doar o ora am fost stiind ca trebuie sa dau 2 probe.Credeam ca face spume cand ma vede prima oara dar nu a fost asa.M-a intrebat de ce nu am venit si i-am spus ca am avut o problema, atat, nimic mai mult.Ar trebui sa iti intrebi colegii cand trebuie sa dati niste probe si te duci si tu doar la orele alea care trebuie sa dai probele.
Ar fi simplu asa, dar cand face prezenta ne da si note, si daca nu faci ai 3.
Buna,nu inteleg de ce nu vrei sa faci sportul? Nici mie nu prea imi place sportul, dar cu toate astea incerc sa-l fac asa cum pot.Chiar daca nu prea le ai cu sportul, eu te-as sfatui sa-l faci asa cum poti, profesorul va vedea si te va aprecia mai mult decat daca stai pe banca sau minti ca te doare burta, piciorul, etc.Bafta!
In primul rand tu nu faci sport ci educatie fizica si din ce am citit nici pe aia.
Ce naiba reprezinta ma sportul de fugiti toate? Inteleg ca nu va place chimia, matematica, romana, istoria, engleza etc dar nici sportul? Ce naiba o fi greu sa faci 10 flotari si 30 de abdomene? A, daca toata generala n-ai facut o ora de sport cred si eu ca acum iti vine greu. Daca as fi eu capabil as baga minim 3 ore de sport pe saptamana pentru toata lumea.
Foarte bine iti face profesorul, nici eu nu te-as trece. Pe ce vrei sa treci, pe ochi frumosi? Trebuie sa faci ceva sa dovedesti ca esti de 5, 6, 10. Cum altii se chinuie acasa cu exercitii de matematica ca sa treaca si ei clasa asa ar trebui sa te chinui si tu acasa sa faci niste miscare ca sa aiba pe ce sa-ti puna nota de trecere.
Cand citesc astfel de intrebari parca imi vine, numai de-al naibii, sa ma fac prof de sport si sa las corigenta fiecare rapandula d'asta care nu face sport pe motiv ca-si rupe unghia si c-o doare....in cur de ora mea.
Muriti!
Uite ce e: eu nu te cunosc si nu te judec asa ca te rog sa nu ma judeci pe mine si nici sa ma cataloghezi o "rapandula" pentru ca eu chiar nu sunt asa.
Eu te cred ca iti este usor la sport pentru ca probabil esti baiat si nu iti este greu sa faci " 10 flotari si 30 de abdomene", deoarece ai o contitie fizica buna.Dar pe mine niciodata nu m-a interesat, niciodata nu ma va interesa "educatia fizica", deoarece eu o consider o materie grea.
Eu detest chimia. Ar trebui sa-mi iau si eu o scutire sa nu fac chimie?
Orele sunt obligatorii. Ca vrei, ca nu vrei, nu poti sa treci clasa stand pe banca. Mi se pare asta-i o fita de-a ta, cica fetele nu fac sport. De ce Doamne feri? Sa nu li se duca oja? Eu sunt fata si rup mingile la ora de sport.
Si daca tie educatia fizica ti se pare o materie grea, da-o-n colo de treaba, nu esti in stare sa-ti misti un pic fundu sau sa dai din maini? Ciudaat.
Daca zic ca esti proasta sau ceva de genu' ca nu mai stiu ce am zis nu inseamna ca te judec.
Da, sunt baiat si ce? Daca frecventai orele de sport din clasa a 5-a si pana acum te asigur ca faceai si tu 10 flotari si 30 de abdomene. Nu am conditie fizica deloc, dupa 5 minute de alergat sunt lesinat, dar asta nu e o scuza sa nu ma prezint la ore si sa nu dau ce am mai bun. Nici pe mine nu ma intereseaza matematica, dar ce sa fac? Sa cer scutire pentru matematica? Sa ii spun profului ca ma doare capu' si nu pot calcula nu stiu ce **** de unghi? Sa ma plang ca altii au fost inzestrati cu o capacitate de deductie mai mare? Astea-s prostii, niste scuze tampite pentru a scapa de rasponsabilitati.
Hai pa.
Te iubesc!
In sfarsit gasesc pe cineva care sa-mi dea dreptate. Bravo. Ai toata admiratia mea. Urasc rapandulele alea care sa caca pe ele ca nu stiu unde le doare si ca nu fac sport. Daca as fi prof numai in note de 1 le-as tine.
"Dar pe mine niciodata nu m-a interesat, niciodata nu ma va interesa "educatia fizica"" asta e unul din motivele pentru care nu o sa arati niciodata bine
multa bafta in viitoarele tale relatii cu baieti "cool", care au burta si beau bere cu seminte
30 de abdomene si macar 5 flotari chiar si o fata poate face.
Nu inteleg de ce consider atat de grea ed. fizica, asta sunt doar figuri.Crede-ma ca am avut si eu colege carora le era lene sa faca 5 ture de teren sau sa faca macar 3 flotari si cand le auzeam ma calcau pe nervi. Sfatul meu este sa incepi sa faci sportul si sa lasi la o parte figurile, scuzele de genul "ma doare burta, piciorul, etc." nu te vor putea "salva" la nesfarsit de orele de sport.Atata timp cat nu ai nici-o problema ce motiv ai sa nu le faci? Lasa scuzele. Uite, eu fac aproape in fiecare zi exercitii ca sa slabesc si de la o vreme chiar a inceput sa-mi placa educatia fizica. Sfatul meu e sa incepi sa faci orele, va fi mai greu la inceput dar te vei obisnui...Multa bafta!
Pacat! daca nu stiai fetele neaparat! trebuie sa faca miscare! mai ales ca ele sunt si mai motivate chiar! decat baietii!
Da tu crezi ca baietii nu se antreneaza pentru o conditie fizica buna? Pe voi nu va suport. credeti ca baietii se nasc cu forta
Dinpotriva. baietii au mai mult hormon am uitat cum se numea. pricum e un hormon care produce ambitia si chestia de competitie. Nu am avut o expremare prea buna, dar sper ca ai inteles
Normal! dar stii cum este nu toti sunt asa! sau poate nici nu au nevoie mai stii!